2022-01-12 09:40:05
Φωτογραφία για Χειλά Φαμέλη: Το spoiler για τον Σασμό, ο έρωτας με τον Τότσικα και ο λόγος που έχει δύο επίθετα!

 



Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε για όλα και από καρδιάς!

Η νεαρή ηθοποιός την οποία παρακολουθούμε ως Αργυρώ στον Σασμό μίλησε αρχικά για τα γούρια που έχει αποκαλύπτοντας: «Πριν ανέβω στη σκηνή έχω για γούρι μια φωτογραφία της μαμάς μου και ένα άρωμα που το φοράω όταν παίζω».

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε επίσης για την εικόνα που βγάζει προς τα έξω στους γύρω της. «Μου έλεγαν ότι είμαι αυστηρή και σνομπ. Νομίζω ότι δίνω αυτή την εντύπωση σε κάποιον» τόνισε η ηθοποιός η οποία φυσικά μίλησε και για τον Σασμό και τον ρόλο της.

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να αντέξει έναν καταπιεστικό αδελφό όπως η Αργυρώ τον Πετρή, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τόνισε: «Δεν θα άντεχα στην πραγματική μου ζωή να είχα έναν αδερφό καταπιεστικό. Ο Κώστας Νικούλι προσεγγίζει τον ρόλο πολύ τρυφερά».

Η ηθοποιός μίλησε επίσης και για την ταινία Μικρού Μήκους στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία αναφέρεται στη γυναικεία κακοποίηση: «Το μη με αφήσεις ποτέ, το βιώσαμε πολύ έντονα, πάθαμε σοκ στα γυρίσματα. Ο Έκτορας Λιάτσος μετά από κάθε βίαιη σκηνή με αγκάλιαζε».

Σχολιάζοντας τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σημείωσε: «Ξέρω μία περίπτωση που ένας άντρας, που κακοποιούσε τη σύντροφό του, ανέβασε το βίντεο ‘κοίταξε να δεις τι άνθρωποι υπάρχουν’».

Η ίδια δεν έκρυψε ότι είναι τρελά ερωτευμένη αυτόν τον καιρό, αφού είναι σε σχέση με τον Θανάση Τότσικα, αδελφό του γνωστού ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα. Όμως απέφυγε να αναφερθεί περαιτέρω.

Στο μεταξύ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήθελε να μάθει περισσότερα για τη συνέχεια του Σασμού και τότε η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι θα δούμε πολλές απίθανες καταστάσεις μεταξύ των ηρώων της που δεν θα περιμένουμε.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της συνέντευξης ήταν όταν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε γιατί έχει δύο επίθετα. Ο λόγος είχε να κάνει με τον θάνατο της μητέρας της. Ένα από τα δύο επίθετα είναι δικό της και ήθελε τιμής ένεκεν να το αναφέρει κάθε φορά.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ