2022-01-14 14:51:38
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Κλέφτες κάνουν επιδρομές σε εμπορευματοκιβώτια φορτίου, κλέβουν πακέτα στο κέντρο της πόλης, στο τμήμα της Union Pacific Train. Απίστευτες εικόνες.
Χιλιάδες τεμαχισμένα δέματα εθεάθησαν σκορπισμένα κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών του Λος Άντζελες την Πέμπτη, που όπως λέγεται τα άφησαν κλέφτες που λεηλάτησαν εμπορευματοκιβώτια.

Το βίντεο κατέγραψε μια σειρά από πακέτα που είτε έμειναν άδεια είτε σκισμένα κατά μήκος των γραμμών Union Pacific στη γειτονιά Lincoln Heights στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Τα πακέτα φορτίου ήταν δόλωμα για κλέφτες σιδηροδρόμων που στόχευαν αγαθά από εταιρείες όπως η Amazon και η UPS με προορισμό κατοικίες κατά μήκος της Δυτικής Ακτής.

Προϊόντα όπως αχρησιμοποίητα τεστ για τον COVID, θέλγητρα για ψάρεμα και μαρκαδόροι φάνηκαν διάσπαρτα στο έδαφος.

Για να παραβιάσουν αυτά τα δοχεία, οι κλέφτες χρησιμοποιούν συχνά κόφτες μπουλονιών για να σπάσουν τις κλειδαριές και να κλέψουν ό,τι πιάσουν στα χέρια τους.

Κλέφτες έχουν δει να σκάβουν μέσα από τα συντρίμμια σε έναν σιδηρόδρομο στη γειτονιά Lincoln Heights στο κέντρο του Λος Άντζελες (Εικόνα: Άνδρας περπατά μέσα από χιλιάδες δέματα κουβαλώντας έναν κόκκινο σάκο)


Ένας ύποπτος λεηλάτης φαίνεται να διασχίζει πακέτα της Amazon στο Lincoln Heights

Βίντεο κατέγραψε χιλιάδες κατεστραμμένα κιβώτια παρατεταγμένα κατά μήκος μιας σιδηροδρομικής γραμμής του Λος Άντζελες που άφησαν πίσω τους κλέφτες που λεηλατούσαν εμπορευματοκιβώτια φορτηγών τρένων

Ένας αστυνομικός κινηματογραφείται να πλησιάζει δύο άτομα που φαίνονται να τρέχουν από το σημείο

Οι κλέφτες φορτίου έκλεβαν πολύτιμα αντικείμενα από αυτά τα τρένα ενώ είτε σταματούν είτε επιβραδύνουν (Εικόνα: Αστυνομικός πλησιάζει δύο άτομα που φαίνεται να φεύγουν από την περιοχή)

Κλέφτες στην περιοχή του Λος Άντζελες έκλεβαν πολύτιμα αγαθά που βρέθηκαν σε εμπορευματοκιβώτια από εταιρείες όπως η Amazon και η UPS

Ένας ντόπιος βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να μαζεύει μερικά από τα αντικείμενα που είχαν μείνει σκορπισμένα στον σιδηρόδρομο, συμπεριλαμβανομένων των τεστ Covid (στη φωτογραφία)

Τα πεταμένα κιτ δοκιμών Covid φαίνονται στο έδαφος από τον σιδηρόδρομο μετά τη λεηλασία των τρένων από κλέφτες

Ένας άνδρας παραλαμβάνει ένα δέμα Amazon Prime κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη σκηνή, το οποίο κινηματογράφησε και μοιράστηκε στο Twitter. Μια χειρουργική μάσκα και ένα epi στυλό διακρίνονται ξαπλωμένα στο έδαφος

Άδειες συσκευασίες με κοχύλια και αναλώσιμα αντικείμενα, όπως αχρησιμοποίητα τεστ για τον COVID, θέλγητρα για ψάρεμα και μαρκαδόροι φάνηκαν σκορπισμένα στις πίστες

Τα συντρίμμια κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών φέρεται να είναι αποτέλεσμα πρόσφατων διαρρήξεων, καθώς υπάλληλοι της Union Pacific είχαν καθαρίσει τις γραμμές μόλις πριν από έναν μήνα, σύμφωνα με μια πηγή στο CBS LA.

Οι αναφορές για κλέφτες στις γραμμές έχουν γίνει αρκετά κοινές κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα, με άτομα που επίσης είδαν να σκάβουν μέσα στα συντρίμμια για αντικείμενα αξίας.

Παρά την πρόσφατη τάση στο έγκλημα φορτίου, το LAPD είπε ότι δεν ανταποκρίνεται σε κλοπές αμαξοστοιχιών εκτός εάν η εταιρεία εμπορευμάτων ζητήσει τη βοήθειά τους.

Η Union Pacific παίρνει την κατάσταση στα χέρια της σε μια προσπάθεια να μειώσει τις κλοπές στα ίχνη της.

«Η Ένωση Ειρηνικού ανησυχεί πολύ για τις αυξημένες κλοπές φορτίου στην Καλιφόρνια και έχουμε λάβει πολλά μέτρα για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την εγκληματική δραστηριότητα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η σιδηροδρομική εταιρεία.

«Αυτά τα σιδηροδρομικά εγκλήματα αποτελούν σοβαρή απειλή για την ασφάλεια του κοινού, των υπαλλήλων μας και των τοπικών αξιωματικών επιβολής του νόμου.

«Αυξήσαμε τον αριθμό των ειδικών πρακτόρων της Union Pacific σε περιπολία και χρησιμοποιήσαμε και εξερευνήσαμε πρόσθετες τεχνολογίες για να μας βοηθήσουν να καταπολεμήσουμε αυτήν την εγκληματική δραστηριότητα.

«Θα συνεχίσουμε επίσης να εργαζόμαστε με τους τοπικούς εταίρους επιβολής του νόμου και τους εκλεγμένους ηγέτες μας».

Σε άλλα πλάνα, φαίνονται επίσης ιατρικά φιαλίδια στο έδαφος

Μια «ουρά κόκορα» φαίνεται να μαζεύεται από έναν ντόπιο που ήθελε να επισκεφτεί τη λεηλατημένη τοποθεσία αφού διάβασε αναφορές σχετικά με αυτό στις ειδήσεις

Ο χρήστης του Twitter @Johnschreiber είπε: "Υπάρχουν λεηλατημένα πακέτα μέχρι εκεί που μπορεί να δει το μάτι"

Διαρρήξεις φορτίου αναφέρθηκαν επίσης τον Νοέμβριο κατά την περίοδο της κρίσης της εφοδιαστικής αλυσίδας καθώς λεηλατήθηκαν τρένα που κατευθύνονταν προς τα λιμάνια του Λος Άντζελες (Εικόνα: Δύο άτομα φαίνονται να εγκαταλείπουν την περιοχή καθώς πλησιάζει αστυνομικός)

Η παρουσία ασφαλείας που εφαρμόζει η Union Pacific γίνεται ολοένα και πιο κοινή σε μια προσπάθεια να σταματήσει η τάση του εγκλήματος

Δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιούνται εμπορευματοκιβώτια φορτίου φέτος.

Διαρρήξεις φορτίου αναφέρθηκαν επίσης τον Νοέμβριο κατά την περίοδο της κρίσης της εφοδιαστικής αλυσίδας καθώς λεηλατήθηκαν τρένα που κατευθυνόταν προς τα λιμάνια του Λος Άντζελες.

Τα φορτηγά τρένα είχαν ταξιδέψει μέσα από μια περιοχή σιδηροτροχιών που ήταν γεμάτη με καταυλισμούς αστέγων, όπου οι κλέφτες φέρεται να περνούσαν τα καρότσια με μπουλόνια.

Στη συνέχεια, οι υπάλληλοι της πόλης μετέφεραν τα κοντέινερ σε κενές παρτίδες για να αποτρέψουν περαιτέρω κλοπές ως αποτέλεσμα.

dailymail.co.uk

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ