2022-01-15 08:20:06
Φωτογραφία για Φωτεινή Δάρρα: «Όταν έγινα 40 ημερών, πήγαμε στη Λιβύη για να με γνωρίσει ο μπαμπάς μου»...Η Φωτεινή Δάρρα μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό με τη βελούδινη φωνή και τις ερμηνείες της στην εκπομπή «Δυνατά».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ταξίδεψε πίσω στον χρόνο όταν μόλις 40 ημερών ταξίδεψε με τη μητέρα της και τα αδέρφια της από τη Ζάκυνθο στη Λιβύη για να τη γνωρίσει ο πατέρας της που εργαζόταν εκεί.

«Δεν πρόλαβε να έρθει ο μπαμπάς μου στην Ελλάδα επειδή ήρθα πρόωρα με πήγε η μαμά και τα αδέρφια μου για να με δει ο μπαμπάς μου. Η αδερφή μου είχε πει τότε τη μυθική φράση “Μπαμπά, σου συστήνω την αδερφή μου”».

Η διαφορετική κουλτούρα με την οποία ήρθε σε επαφή διαμόρφωσαν σε έναν βαθμό και το ρεπερτόριό της όταν μεγάλωσε και ασχολήθηκε με τη μουσική.

Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο πήγαμε στη Λιβύη αμέσως για να με γνωρίσει ο μπαμπάς μου. Εκεί ο πατέρας μου δούλευε ως εργοδηγός, ζούσαμε σε ένα γκέτο και άκουγα τις φωνές του μουεζίνη και διαμόρφωσαν μία κουλτούρα μου παρόλο που δεν τραγουδάω ανατολίτικα τραγούδια.

«Δεν είναι κτήμα μου αλλά είναι ένα κτήμα που έχω ζήσει μέσα».Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ