2022-01-17 17:28:47
Φωτογραφία για «Φάρμα»: Η επιστροφή της Μαίρης Μηλιαρέση και οι αλλαγές που έρχονται





Τα χαμηλά νούμερα της «Φάρμας» φέρνουν αλλαγές στο αγρόκτημα του  ΑΝΤ1 με τους υπεύθυνους της εκπομπής να έχουν δρομολογήσει ήδη αλλαγή πλεύσης στη σκαλέτα. Στις αλλαγές είναι και η επιστοφή της Μαίρης Μηλιαρέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του οκmag, ήδη στον AΝΤ1 -λόγω της σαρωτικής πορείας των δύο άλλων ριάλιτι, Survivor και MasterChef- υπάρχει η σκέψη η «Φάρμα» από την επόμενη εβδομάδα να προβάλλεται μετά τα μεσάνυχτα.

Στη θέση του το πιθανότερο είναι, όπως έχει γραφτεί, να μεταφερθεί ο «Ήλιος», ένα σίριαλ που το κοινό αγαπά και που στις δύσκολες στιγμές κλείνει τα «κενά» που δημιουργούνται στο πρόγραμμα με επιτυχία.

Στη «Φάρμα», σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την Σάσα Μπάστα που επέστρεψε -επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του okmag- θα δούμε να επιστρέφει και η Μαίρη Μηλιαρέση.

Οι υπεύθυνοι του ριάλιτι πιστεύουν πως οι παίκτες δεν μπόρεσαν να γίνουν μια καλή παρέα και τώρα θεωρούν λάθος που άφησαν να πάρει τόση δημοσιότητα η σχέση της Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη και το άδοξο τέλος αυτού του τηλεοπτικού έρωτα.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ