2022-01-18 22:49:10
Φωτογραφία για Βαλάντης: «Με θυσιάζουν γιατί είμαι δυνατός αντίπαλος με βάση την αγάπη του κόσμου»



Σαν παρία αντιμετωπίζει πια η ομάδα των Διάσημων τον Βαλάντη, δεν του μιλάει κανένας κι εκείνος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της απομόνωσης.

Είδαμε τους Διάσημους να ψηφίζουν στρατηγικά και να βγάζουν στον τάκο δύο δημοφιλείς παίκτες πρώτα τον Γιωρίκα και έπειτα τον Βισκαδουράκη ούτως ώστε να ψηφίσει το κοινό θετικά εκείνους και όχι το μαύρο πρόβατο.

Κάπως έτσι το μόνο που έμεινε για τον Βαλάντη είναι να περιμένει την αποχώρησή του εκτός και αν… οι τηλεθεατές έχουν άλλη άποψη για το ποιος θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Εκείνος για την ώρα μάλλον είναι στον κόσμο του και δεν έχει καταλάβει τη σοβαρότητα των λόγων του. Μόνο έτσι εξηγείται ότι μιλώντας στο κιου κατηγόρησε τους συμπαίκτες του ότι θέλουν να τον «φάνε» επειδή είναι δυνατός παίκτης.

«Το ότι ρισκάρουν τον Γιωρίκα εκεί φαίνεται το θράσος τους και η ατομικότητά τους. Ύπουλο χτύπημα. Είναι άδικο γιατί παίζουν το κεφάλι ενός παίκτη. Για τον Θανάση μπορώ να πω ότι τον συμπαθώ εντάξει λίγο ευθυνόφοβος είναι, αν παραμείνει του εύχομαι να αντέξει τις δυσκολίες.

Αρχίζουν οι καλοί παίκτες να φεύγουν, με θυσιάζουν γιατί είμαι ένας αντίπαλος δυνατός και με βάση τη δημοφιλία μου και με βάση την αγάπη του κόσμου που ξέρω ότι με αγαπάει ό,τι κι αν γίνει» είπε χαρακτηριστικά.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ