2022-01-22 09:00:08
Φωτογραφία για Αλέξανδρος Κοψιάλης: Αποσύρθηκε από το giveaway μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – «Το όνομα των παιδιών βρέθηκε δίπλα από τη λέξη βιασμός»



Το hashtag #cancel_kopsialis φιγουράρει μέχρι και σήμερα στα top trends του Twitter από εξαγριωμένους χρήστες του διαδικτύου με τον γνωστό Youtuber εξαιτίας της υπόθεσης βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Να θυμίσουμε εδώ ότι όλα ξεκίνησαν όταν ενεπλάκη το όνομα του Δημήτρη Φιντιρίκου ως ενός εκ των διοργανωτών γεγονός που διαψεύστηκε τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλες μαρτυρίες καθώς ο επιχειρηματίας ήταν εκτός Ελλάδας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Λόγω της στενής φιλίας του με τον Δημήτρη Φιντιρίκο μπήκε στο στόχαστρο και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με την «κατηγορία» ότι συγχρωτίζεται με ανθρώπους από βρώμικα κυκλώματα στον χώρο της showbiz.

Ως εκ τούτου ο Youtuber πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τον κοινό διαγωνισμό που διεξήγαγε στο Instagram μέχρι πρότινος σε συνεργασία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, Θανάση, Κώστα και Άλεξ για ένα σπίτι αξίας 100.000€ με θέα την Ακρόπολη.

Εξήγησε πως ντρέπεται πως το όνομα των Αντετοκούνμπο στάθηκε δίπλα σε hashtag με τη λέξη βιασμός γι΄αυτό και με κοινή απόφαση όλων αποχώρησε από το αρχικό πλάνο.

«Από εδώ και στο εξής την ευθύνη για τον διαγωνισμό για το σπίτι της έχουν αποκλειστικά οι Antetokounbros και κανένας άλλος. Οι συμμετοχές που έγιναν από το προφίλ μου μετράνε κανονικότατα και η κλήρωση θα γίνει κανονικά την ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί κάτω από τη λεζάντα.

Όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό σε μία οικογένεια που μας έχει κάνει μόνο υπερήφανους σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο γιατί το όνομα των παιδιών δεν φταίει σε τίποτα βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα από τις λέξεις βιασμός και Θεσσαλονίκη.

Και επειδή όλο αυτό γίνεται εξαιτίας ότι μπλέχτηκε αδίκως το όνομά μου σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση με τα παιδιά να συνεχίσει ο διαγωνισμός από το προφίλ τους.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ