2022-02-02 07:36:18
Φωτογραφία για Πολλές διαφορετικές και πρακτικές χρήσεις για ένα ράφι των ...5€
Ένα οικονομικό ράφι ...χίλιες χρήσεις

Το ράφι μπαχαρικών Bekvman είναι διαχρονικά από τα πιο ευπώλητα προϊόντα της IKEA όχι μόνο λόγω της χαμηλής τιμής του αλλά και επειδή ο σχεδιασμός του το κάνει κατάλληλο για πολλές διαφορετικές και ιδιαίτερα πρακτικές χρήσεις σε κάθε χώρο του σπιτιού.

Έχει μήκος 40cm και βάθος μόλις 10cm έτσι μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε ιδιαίτερα μικρούς χώρους - σημεία. 

Ο απλός αλλά ιδιαίτερα λειτουργικός σχεδιασμόςεπιτρέπει την τοποθέτηση του ραφιού στον τοίχο είτε κανονικά είτε ανάποδα και την δυνατότητα με πολύ απλούς τρόπους δημιουργίας συνθέσεων, τοποθετώντας περισσότερα του ενός ράφια BEKVAM σε κάθετη ή οριζόντια διάταξη στο ίδιο σημείο, ενώ φυσικά πολύ εύκολα και με ελάχιστη ποσότητα χρώματος μπορεί και να βαφτεί σε όποια απόχρωση προτιμάτε.  


Στην Κουζίνα

Εκτός της κλασσικής χρήσης για τοποθέτηση μπαχαρικών μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενικά για αποθήκευση ειδών καθημερινής χρήσης ή και διακοσμητικών αντικειμένων και την δημιουργία όμορφων αλλά και λειτουργικών συνθέσεων τοίχου στον χώρο της κουζίνας .  

Ιδιαίτερα πρακτική είναι η τοποθέτησή του σε εκτός τοίχου σημεία, όπως στην εξωτερική πλευρά ντουλαπιών ή και στην εσωτερική πλευρά της πόρτας τους.  

Για σημεία που δεν ενδείκνυται το βίδωμα του ραφιού πάνω στην επιφάνεια τοποθέτησης, χρησιμοποιείστε ειδικά αυτοκόλλητα διπλής όψης με προδιαγραφές για να αντέχουν σημαντικό βάρος. 

Στο Σαλόνι

Στο σαλόνι - καθιστικό ή και όποιο άλλο χώρο του σπιτιού το ράφι Bekvam μπορεί ασφαλώς να χρησιμοποιηθεί σαν διακοσμητικό ράφι γενικής χρήσης για τοποθέτηση διακοσμητικών αντικειμένων, φυτών εσωτερικού χώρου κλπ 

Σε Παιδικά Δωμάτια

Δημιουργείστε με ράφια που θα βάψετε σε έντονες αποχρώσεις μια ιδιαίτερα οικονομική και εντυπωσιακή ...βιβλιοθήκη στον τοίχο παιδικών δωματίων ή τοποθετείστε το ράφι στον τοίχο ανάποδα ώστε να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερα πρακτική ...κρεμάστρα.

Στο Μπάνιο

Από τις πλέον λειτουργικές χρήσεις ειδικά για μικρά μπάνια χωρίς αποθηκευτικούς χώρους. 

Ακόμη και μόνο με δύο ράφια τοποθετημένα το ένα κανονικά και το άλλο ανάποδα, σε κάθετη διάταξη, δημιουργούνται δύο επιφάνειες για τοποθέτηση χρηστικών ειδών - αντικειμένων στον χώρο του μπάνιου και μια ...κρεμάστρα για πετσέτα. 

Στο Γραφείο

Τοποθετείστε το απευθείας στον τοίχο ή προσαρμόστε το πάνω σε ξύλινα-μεταλλικά πάνελ, για να δημιουργήσετε πολύτιμους αποθηκευτικούς χώρους για την οργάνωση - τακτοποίηση του γραφείου. 

Διακοσμήστε το Σαλόνι με κρεμαστές ραφιέρες - βιβλιοθήκες



Στην Κρεβατοκάμαρα

Μια πρακτική και όμορφη ...κοσμηματοθήκη με κόστος 5€

Χρησιμοποιείστε το ράφι ανάποδα ώστε να μπορείτε να κρεμάτε τα κοσμήματα στο ενσωματωμένο ξύλο ή βιδώστε στην επιφάνειά του τους ειδικούς μεταλλικούς κρίκους που βιδώνονται απευθείας πάνω στο ξύλο και θα τους βρείτε σε όλα τα καταστήματα με είδη κιγκαλερίας σε διάφορα μεγέθη. 

Το Bekvam μπορεί να μετατραπεί ακόμη και σε ένα πρακτικό ...κομοδίνο, αν ο διαθέσιμος χώρος σας δίπλα στο κρεβάτι είναι ιδιαίτερα μικρός. 

Στην Είσοδο

Τοποθετείστε το στην είσοδο για κλειδιά, γυαλιά, μικροαντικείμενα ή τοποθετήστε εφαπτόμενα δύο ράφια έτσι ώστε να δημιουργηθεί και μια μικρή ...κρεμάστρα τοίχου.   

Σε δύσκολα - στενά σημεία

Το πολύ μικρό βάθος αλλά και ύψος του, 10 και 9 cm αντίστοιχα το κάνει ιδανικό για τοποθέτηση σε δύσκολα στενά σημεία όπως πχ το εσωτερικό ντουλαπιών όπου μπορεί να τοποθετηθεί για τακτοποίηση κάθε είδους αντικειμένων, πολύ ψηλά σημεία πάνω από παράθυρα σαν διακοσμητική εταζέρα κλπ. 





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ