2022-02-13 09:00:06
Φωτογραφία για Ευγενία Τσαούση: «Είναι αρκετές οι φορές που προσπαθώ να αποφύγω τον έρωτα»...

 



Είναι όμορφή και πολύ ταλαντούχα. Πρόκειται για την Ευγενία Τσαούση.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε τι την πληγώνει και όσα της δίνουν χαρά.

-Τι σε πληγώνει;

Με πληγώνει η αχαριστία και η εκμετάλλευση.

-Τι σου δίνει χαρά;

Πολλά μικρά πράγματα. Από το να μου χαρίσει κάποιος ένα γλειφιτζούρι από ένα περίπτερο, μέχρι το πιο σύνθετο που μπορείς να φανταστείς. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και δεν προσπερνάω τις χαρές. Τις απολαμβάνω και τις χαίρομαι. Το πιο σημαντικό είναι να έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε και με στηρίζουνε.

-Με τη μοναξιά πώς τα πας;

Τη μοναξιά την απολαμβάνω. Όταν τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, μπορείς να είσαι καλά και με τους υπόλοιπους.

-Έρωτας… απαραίτητος στη ζωή σου;

Ο έρωτας είναι ένα πολύπλοκο πράγμα για εμένα. Από τη μια τον φοβάμαι (να κάτι που φοβάμα). Όταν ερωτεύομαι, δίνομαι ολοκληρωτικά κι αυτό είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι. Εξαρτάται βέβαια από το ποιον έχεις δίπλα σου και πώς θα το διαχειριστεί όλο αυτό. Είναι αρκετές οι φορές που προσπαθώ να αποφύγω τον έρωτα.

-Οικογένεια; Είναι στα σχέδιά σου;

Από μικρό παιδί σκεφτόμουν κυρίως την καριέρα μου και όχι την οικογένεια. Δεν είχα ποτέ τάση στο να κάνω οικογένεια και παιδιά. Δεν ξέρω αν θα νιώσω ποτέ έτοιμη για κάτι τέτοιο. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Ένας άνθρωπος εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Θα ήθελα να τα προσφέρω όλα σε ένα παιδί, αλλά δεν ξέρω αν θα νιώσω ποτέ έτοιμη γι’ αυτό. Θα πρέπει να είμαι εξασφαλισμένη οικονομικά και επαγγελματικά και να έχω και έναν σύντροφο που θα νιώθω ασφαλής να κάνω ένα παιδί μαζί του.



Πηγή: Λοιπόν



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ