2022-02-23 14:00:06
Φωτογραφία για Τα γκολ του Καρλίτος λείπουν από τον Παναθηναϊκό



Στις 11 Δεκεμβρίου 2021 ήταν το τελευταίο γκολ του Καρλίτος με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν ο μοιραίος παίκτης το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Από εκείνο το ματς, όταν είχε ανοίξει το σκορ κόντρα στους Περιστεριώτες έπειτα από σέντρα του Αϊτόρ, ο Καρλίτος δεν έχει βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Το έκανε μόνο στις 19 Γενάρη στο 4-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Κύπελλο. Από τις 11 Δεκεμβρίου κι έπειτα ακολούθησαν στο πρωτάθλημα 11 παιχνίδια, εκ των οποίων ο Καρλίτος έχει αγωνιστεί στα οχτώ. Δεν έπαιξε με τον Άρη και τον Βόλο, που ήταν τραυματίας, ενώ είδε όλο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από τον πάγκο. Στις οχτώ συμμετοχές του κόντρα σε ΠΑΣ, Ιωνικό, Αστέρα, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Λαμία, Απόλλωνα και Παναιτωλικό δεν σκόραρε ούτε μία φορά
. Μάλιστα στο ίδιο διάστημα δεν έχει δώσει ούτε ασίστ, ενώ είχε κλείσει τον πρώτο γύρο με τρεις τελικές πάσες που έγιναν γκολ από τους συμπαίκτες του. Στα πέντε από τα οχτώ αυτά παιχνίδια, μάλιστα, ο Καρλίτος ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα και έπαιξε για περισσότερα από 65 λεπτά σε κάθε ματς. 67′ απέναντι στον ΠΑΣ, 66′ απέναντι στον Ιωνικό, 69′ κόντρα στον ΟΦΗ και 88 λεπτά το Σάββατο στο Αγρίνιο. Με τη συγκομιδή να γράφει… μηδέν. Προφανώς και όλοι οι παίκτες έχουν μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Κανείς δεν είναι το ίδιο καλός από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάιο. Όμως εδώ μιλάμε για μια πολύ κομβική θέση. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται σέντερ φορ που σε παιχνίδια όπως αυτό στο Αγρίνιο θα κάνει γκολ στη μισή ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί. Και όταν ο επιθετικός του δεν σκοράρει, όπως συμβαίνει στον δεύτερο γύρο με τον Καρλίτος, δημιουργείται πρόβλημα. Φαίνεται και στους αριθμούς. 20 γκολ σημείωσαν οι πράσινοι στον πρώτο γύρο. 13 έχουν στον δεύτερο. Τα γκολ του Ισπανού λείπουν πολύ.

Πηγή: panathinaikos24.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ