2022-02-24 18:20:06
Φωτογραφία για Βασίλης Μπουλούμπασης : «Δεν μου αρέσει όταν είμαι με μια παρουσιάστρια για...»

 



Όσα είπε στην εκπομπή Happy Day : «Στη δουλειά δεν είναι όλα ρόδινα. Υπάρχουν καταστάσεις με ανθρώπους που έχω συνεργαστεί για πάρα πολλά χρόνια που δεν άκουσα αυτό που ήθελα να ακούσω. Νιώθω ότι μία εκπομπή δε βασίζεται σε έναν παρουσιαστή ή μία παρουσιάστρια που τυχαίνει να είναι γνωστή, γιατί αυτοί εκτίθενται.

Μία εκπομπή ανήκει σε όλο το σύνολο που δουλεύει γι’ αυτή την εκπομπή. Νιώθω αχαριστία από κάποιους επώνυμους ανθρώπους και κάποιες συμπεριφορές που έχω δει από ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτή την εκπομπή. Είναι απότομες, με αγένεια, όλοι άνθρωποι είμαστε. Αν αρχίσεις να μου συμπεριφέρεσαι άσχημα, γιατί εγώ δε συμπεριφέρομαι άσχημα γενικώς, εκεί θα λήξω τη συνεργασία.

Δεν μου αρέσει όταν είμαι με μια παρουσιάστρια για πάρα πολλά χρόνια, να βάζει λόγια σε μια άλλη. Δεν μπορείς να πεις ότι σταμάτησα τον Μπουλούμπαση γιατί δεν μου άρεσε, επειδή ήταν δική σου επιλογή. Ήταν δική σου επιλογή να τον έχεις 5-10 χρόνια. Ξαφνικά στα πέντε χρόνια δεν σου άρεσε;», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μπουλούμπασης και πρόσθεσε για την Δέσποινα Βανδή:

«Είναι στην καλύτερή της φάση. Είναι χαρούμενη, ευχάριστη, έτσι κι αλλιώς σαν άνθρωπος είναι πολύ καλό παιδί, κυρία και ευγενική. Δεν προσβάλλει ανθρώπους. Πολύ σωστή».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ