2022-03-07 13:00:07
Φωτογραφία για Μόνος στόχος η Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό



Αυτό που έπρεπε να κάνει ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο ματς της σεζόν, το έκανε, παίρνοντας την εκτός έδρας νίκη (2-0) επί του Ατρομήτου. Μπορεί οι πράσινοι να μην πλησίασαν την 3η και την 4η θέση, μετά τις νίκες από ΑΕΚ και Άρη, ωστόσο διατήρησαν την επαφή και ανέβασαν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους με τη δεύτερη διαδοχική επικράτηση.

 Στην ομάδα επικρατεί ικανοποίηση τόσο για το διπλό, όσο και για τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το χαμένο πέναλτι του Αϊτόρ. Οι ποδοσφαιριστές δεν πανικοβλήθηκαν, δεν αγχώθηκαν, είχαν καθαρό μυαλό, επιθετικότητα και πέτυχαν τον στόχο τους. Φυσικά, χαμόγελα υπάρχουν και για τον εξαιρετικό Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Αργεντινός σημείωσε τα δυο τέρματα του Παναθηναϊκού, έφτασε τα 11 συνολικά (10 στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο) και επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται
. Ο "Τούκου" ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, έχοντας άξιους συμπαραστάτες του Αλεξανδρόπουλο, Κουρμπέλη, Γκατσίνοβιτς, αλλά και τον Χατζηγιοβάνη που μπήκε ως αλλαγή και βοήθησε πολύ την ομάδα να φτάσει στη νίκη, έχοντας και την ασίστ στο πρώτο γκολ. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στη μεγάλη μάχη των πλέι οφ. Ο στόχος, φυσικά, δεν είναι άλλος από την ευρωπαϊκή επιστροφή της ομάδας. Με αυτό το σκεπτικό θα πάνε άπαντες στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας ότι όλα τα ματς θα είναι απαιτητικά και θα χρειαστεί το 100% της αγωνιστικής και πνευματικής ετοιμότητας σε μια σειρά από αγώνες. Η Ευρώπη είναι πάνω απ’ όλα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του.

Πηγή: sportlive.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κινέζικος χαρταετός
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κινέζικος χαρταετός
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ