2022-03-12 08:56:40
Φωτογραφία για WINDOWS GOD MODE: Το απόλυτο εργαλείο με απολυτα tips των Windows 10/Windows 11 Το Windows God Mode βάζει ένα εικονίδιο στο desktop του συστήματός σου που σου δίνει πολύ γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε οποιαδήποτε ρύθμιση χρειαστείς με περισσότερα από 200 settings menu. Το Windows God Mode έκανε αρχικά το ντεμπούτο του το 2007 με τα Windows Vista και από τότε έμεινε στο λειτουργικό σύστημα των Windows και μπορεί να ενεργοποιηθεί στα Windows 10 και Windows 11.

Ο τρόπος ενεργοποίησης ιδιαίτερα απλός:

Κάνεις δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και δημιουργείς έναν καινούργιο φάκελο.Τον ονομάζεις: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Το εικονίδιο του φακέλου θα μεταμορφωθεί στο εικονίδιο που μοιάζει με του Control Panel και έτσι έχεις ολοκληρώσει την ενεργοποίηση του God Mode.

Εν ολίγοις, έχει ολοκληρώσει την ενεργοποίηση ενός mode το οποίο σου επιτρέπει να έχεις εύκολη πρόσβαση σε πλήθος ρυθμίσεων, οι οποίες συχνά αλλάζουν θέση από τη MIcrosoft. Θεωρούμε ότι είναι πολύ καλό να το γνωρίζεις, καθώς μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε πλήθος ρυθμίσεων που αν προσπαθούσες να βρεις με τον συμβατικό τρόπο ίσως και να μην το πετύχαινες λόγω των πολλών submenus των Windows.Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ