2022-03-13 08:00:04
Φωτογραφία για Survivor: «Άμα ο Σπύρος Μαρτίκας είχε λίγο τσίπα πάνω του θα αποχωρούσε»



Προς τον Σπύρο Μαρτίκα επέλεξε να ξεσπάσει στο Survivor του Σαββάτου ο Στάθης Σχίζας λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου. Έτσι, ο νέος παίκτης των Διασήμων εστίασε στην επαναλαμβανόμενη στάση του παίκτη της μπλε ομάδας να ζητάει από τον κόσμο να τον ψηφίσει για να αποχωρήσει από το παιχνίδι κάθε φορά που βγαίνει στον τάκο.

Ειδικότερα, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήθελα να αναφερθώ στο τελευταίο συμβούλιο και τον Σπύρο. Είχα δει και προτού μπω στο Survivor, όσες φορές ήταν προτεινόμενος, να εκλιπαρεί τον κόσμο να τον ψηφισει για να βγει. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν κάποιος εκλιπαρεί τον κόσμο για να βγει και βλέπει μία, δύο, τρεις, τέσσερις πως δεν τον βγάζει, μπορεί να σηκωθεί και να φύγει μόνος του άμα έχει λίγο τσίπα πάνω του! Για να βοηθήσει την ομάδα του. Έτσι θεωρώ τουλάχιστον εγώ”.

“Την διαδικασία αποχώρησης κάποιου παίκτη την καθορίζει ο κόσμος! Ο κόσμος επιλέγει, δεν επιλέγουμε εμεις πως θα παιχτεί το Survivor. To επιλέγει ανάλογα με τους χαρακτήρες και τι περιμένει από τον κάθε έναν» αποκρίθηκε αμέσως ο Σπύρος Μαρτίκας, προσθέτοντας πως «αν σου είναι δυσάρεστη η παρουσία μου στο παιχνίδι, νομίζω ότι η διαφορετικότητα των ομάδων μας δεν θα σου δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα».

«Για να μην κουράσω άλλο τον κόσμο ούτε και εσένα, Στάθη μου, δεν θα το ξαναπροτείνω και θα το αφήσω στη ροή του παιχνιδιού» πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας στον παίκτη των Διασήμων.

Ο Στάθης όμως επέμεινε προς τον αντίπαλο του στο Survivor. «Θα μπορούσες για να είσαι άντρας, γιατί άντρες μας κάνει ο λόγος και όχι τα παντελόνια που φοράμε, να μην το λες καν και να βάζεις σε μια διαδικασία τους άλλους που είναι προτεινόμενοι να έχουν ελπίδα. Μην παίζεις με τις ψυχολογίες των υπολοίπων επειδή ξέρεις ότι έχεις δημοτικότητα και μιλάς εκ του ασφαλούς».

«Αν φοράω παντελόνια και πόσο άντρας είμαι, τι τιμή και λόγο έχω, νομίζω ότι το έχω αποδείξει πολλές φορές. Στάθη μου μόλις μπήκες. Δεν είμαι εδώ για να χαλάσω το όνομα μου» δήλωσε, τέλος, ο Σπύρος Μαρτίκας.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ