2022-03-13 16:30:05
Φωτογραφία για Κωνσταντία Χριστοφορίδου: «Το είπα γιατί ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει ένα κακό παρελθόν»

Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου έδωσε συνέντευξη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στη Ναταλία Αργυράκη και μίλησε για τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα στους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη αλλά και για τη σειρά Room Service, που τελικά δεν είδαμε ποτέ.

«Δεν είχα καμια σχέση με την Λιλίκα, δεν την ήξερα δεν τη γνώριζα. Δεν μου φαινόταν και στο χαρτί κάτι αστείο. Ο Αλέξανδρος Ρήγας θυμάμαι ότι ήταν απογοητευμένος στα πρώτα γυρίσματα και μου έλεγε μωρέ αυτή είναι γυναίκα κι εσύ την κάνεις σαν παιδάκι. Του είχα πει τότε ότι επειδή είναι αρχή ακόμα, αν σε απογοητεύω να φύγω. Με ζόρισε αλλά αφού την κατάλαβα, την βρήκα και την αγάπησα. Το πρόβλημα ήταν ότι με το που τελείωσαν οι Στάβλοι, οι προτάσεις που ήρθαν ήταν το κακέκτυπο της Λιλίκας» είπε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.







Για τη σειρά Room Service που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, πρόσθεσε: «Τη δεδομένη στιγμή είπα αυτό (ότι είναι η πρώτη φορά που δεν ευθύνεται ο Αλέξανδρος), γιατί έχει ένα κακό παρελθόν με λίγα λόγια. Θέλω να πω ότι έχουν ακουστεί διάφορα πράγματα. Δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Αυτό είχα πει τότε.» συμπλήρωσε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ