2022-03-15 17:39:18
Φωτογραφία για Καβάλα: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που σκότωσε τη γιαγιά του – “Ψυχική ασθένεια” επικαλείται ο δικηγόρος του

«Το παιδί πάσχει από δέκα ετών από διαπιστευμένη διανοητική υστέρηση και σχιζοφρένεια” λέει ο Μανώλης Βονικάκης, δικηγόρος του 23χρονού  που χτύπησε μέχρι θανάτου την 82χρονη γιαγιά του στο Χρυσοχώρι Καβάλας. 

Ο 23χρονος, οδηγήθηκε στις 12 το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο Χρυσοχώρι του δήμου Νέστου. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι όπου ζούσε με τον γιο και τον εγγονό της και από την πρώτη στιγμή η αστυνομία δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Ο δράστης έχει ομολογήσει την πράξη του. Για ασήμαντη αφορμή, με χρήση βίας, προκάλεσε σωματικές βλάβες στο θύμα με αποτέλεσμα τον θάνατό του και μάλιστα προσπάθησε αρχικά να εμφανίσει το θάνατό της ως αιφνίδιο από παθολογικά αίτια. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, της ενδοοικογενειακής βίας και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.





Περισσότερα: naftemporiki

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ