2022-03-16 08:40:06
Φωτογραφία για Survivor: Ξεσπά η Ναυσικά με όσα της μαρτύρησε ο Τάκης – «Είναι εμετικό»

 



Σκευωρία βλέπει ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor πίσω από όσα ειπώθηκαν χθες για τον ίδιο από ορισμένους συμπαίκτες του.

Μάλιστα ο Τάκης μαρτύρησε στη Ναυσικά τα πάντα σε σχέση με όσα αναφέρθηκαν χθες από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την ίδια: «Η Ευρυδίκη έκανε το εξής. Πήγε και χρησιμοποίησε κάποιες κουβέντες που της είπα για να με ανακατέψει με εσάς πριν το συμβούλιο, ώστε να καλύψουν το δικό τους κ…ο…. Μόνο που μπροστά σου το παίζει φίλη κι από πίσω λέει η πασαρέλα, το μανεκέν και δεν βοηθά σε καμία δουλειά. Της λέω γιατί δεν τα λες στην ίδια; Η Κάτια φέρθηκε με αφέλεια αλλά πιστεύω ότι είναι κι αυτή στο κόλπο».

Η Ναυσικά συνέχισε: «Χθες στο συμβούλιο ειπώθηκαν κάποια πολύ άσχημα πράγματα για εμένα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ειπώθηκαν αυτές οι ατάκες ότι η Ναυσικά κάνει διακοπές, να τη διώξουμε μαζί με το παρεάκι της, ότι είμαι τεμπέλα… Πραγματικά είμαι έξαλλη γιατί όλο αυτό προέκυψε επειδή τα κορίτσια πήγαν να εκθέσουν τον Τάκη κι αυτός τις έκαψε και τις έβγαλε στη φόρα. Μου ορκίζονταν ότι δεν ειπώθηκαν ποτέ αλλά από την αντίδραση του Τάκη κατάλαβα ότι αυτήν τη φορά λέει την αλήθεια. Όλα για τις ψήφους. Είναι εμετικό κι αηδία αυτό το πράγμα».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ρετρό τραμ Λισαβόνας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ρετρό τραμ Λισαβόνας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ