2022-03-18 08:50:42
Φωτογραφία για Instagram Homes: Μarzena  Μarideko

 



Σκανδιναβικό και Boho στυλ σε αποκλειστικά φυσικές αποχρώσεις, σε ένα ξύλινο σπίτι στα περίχωρα της Βαρσοβίας.

Ο Instagram λογαριασμός ανήκει στην Πολωνή influencer Marzena Marideko, αριθμεί περισσότερους από 550χιλ followers και όχι αδικαιολόγητα αφού πρόκειται πραγματικά για ένα σπίτι διαμορφωμένο  με αποκλειστικά φυσικά υλικά και χρώματα και όλοι του οι εσωτερικοί αλλά και εξωτερικοί χώροι χαρακτηρίζονται από μια πολύ ιδιαίτερη και ζεστή ατμόσφαιρα. 

Ένα σπίτι μέσα σε καταπράσινο περιβάλλον, από αυτά στα οποία θέλοντας και μη έχει κανείς αίσθηση όλων των αλλαγών που συμβαίνουν στην φύση ανά εποχές αφού αυτές καθορίζουν ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας. 



Παρά το ότι ασφαλώς η φωτογράφηση του σπιτιού είναι επαγγελματική, κάτι που δημιουργεί μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εικόνα όλων των χώρων, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τους εξαιρετικούς συνδυασμούς σε έπιπλα-αντικείμενα, τις ποιοτικές και ζεστές υφές των υφασμάτων, την κυριαρχία του ξύλου και της ψάθας σαν υλικά και το γεγονός ότι με δυσκολία μπορεί κανείς να εντοπίσει ο,τιδήποτε πλαστικό. 


Εδώ θα βρείτε πολύ περισσότερες φωτογραφίες του συγκεκριμένου σπιτιού και ανάμεσά τους σίγουρα ξεχωρίζουν αυτές που αφορούν εποχιακές διακοσμήσεις. 



https://www.instagram.com/marzena.marideko/



552χιλ

soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ