2022-03-20 08:00:06
Φωτογραφία για Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η στιγμή που έπρεπε να ανακοινώσω ότι πρέπει να σταματήσουμε τα Καλημερούδια ήταν πολύ δύσκολη»



 Καλεσμένη της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη στην εκπομπή "Dot" ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική της πορεία, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων την πιο δύσκολη στιγμή της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε αρχικά ότι καταφέρνει να διατηρεί την ψυχραιμία της: "Δεν μου έχει τύχει σε δουλειά να βγω εκτός εαυτού έχουν υπάρχει σκηνικά αξία του να βγεις εκτός εαυτού και δεν το έκανα".

Μόνο τα καλύτερα είχε να πει για το "Game of Chefs" και τους συντελεστές του: "Ήταν η μοναδική φορά που σου έλεγαν θα ξεκινήσουμε στις 10 και 3, και ο πρώτος παίκτης έμπαινε στις 10 και 3. Δεν έχω ξανά ζήσει τέτοια χρονική συνέπεια σε πρόγραμμα μαγνητοσκοπημένο. Πέσαμε σε μια σεζόν που ο κόσμος στράφηκε πολύ στη μυθοπλασία, μπήκα σε μια δύσκολη εποχή. Τα βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης. Όταν άρχισε να προβάλλεται είχαμε ήδη γυρίσει το μισό".

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραδέχτηκε πως η παρουσίαση πρωινής εκπομπής ήταν από τα δυσκολότερα πράγματα που έχει κάνει, και πως η στιγμή που έπρεπε να ανακοινώσει το τέλος της εκπομπής "Καλημερούδια" ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη.

"Το πρωινό ήταν πολύ πιο δύσκολο, ήμουν πολύ πιο φρέσκια στο κομμάτι της παρουσίασης. Ήταν η χρόνια που το MEGA έκλεινε, δεν ολοκληρώθηκε καν. Όσο προλάβαμε να βρεθούμε στον αέρα ήταν μια θετικά εξελισσόμενη πορεία. Η στιγμή που έπρεπε να ανακοινώσω στον αέρα ότι πρέπει να σταματήσουμε, ήταν πολύ δύσκολη. Υπήρχε στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα αυτό το "τι θα γίνει". Περιμέναμε ότι θα κάναμε διάλειμμα. Δεν πήγαινε το μυαλό μας ότι θα κλείσει. Δεν θυμάμαι αν μου το είπαν εκείνη την ημέρα, κάθε μέρα άλλαζαν τα δεδομένα. Δεν ήθελε κανείς να σταματήσει αλλά δεν υπήρχε άλλος δρόμος" δήλωσε χαρακτηριστικά

Πώς αντιδρούν οι γιοι της όταν διαβάζουν δημοσιεύματα για τη μητέρα τους; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε πάνω σε αυτό: "Τους έχω μιλήσει γι' αυτό και φροντίζω να λύνω απορίες πριν δημιουργηθούν, ώστε να μην υπάρχουν μπλεξίματα".



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ