2012-06-28 05:58:02
Φωτογραφία για Δικαστική μάχη για τα παπούτσια!
Ο τέως σύζυγος έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν ανακάλυψε ότι γυναίκα του διατηρούσε κρυφή ντουλάπα στο πολυτελέστατο διαμέρισμά τους στην οποία φύλασσε 1.200 ζευγάρια πανάκριβα παπούτσια, συνολικής αξίας περίπου 800.000 ευρώ. Αποφάσισε λοιπόν να την πάει εκ νέου στα δικαστήρια, αν και το διαζύγιό τους βγήκε το 2009, απαιτώντας αποζημίωση περίπου 280.000 ευρώ σε παπούτσια κι ακόμη περισσότερες χιλιάδες ευρώ σε επώνυμες τσάντες.

Η 42χρονη γυναίκα έκπληκτη δέχθηκε την αγωγή, θεωρώντας την ως παρενόχληση και επιμένοντας πως «θα τον πολεμήσω μέχρι τέλους. Θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου με πάθος!». Η γυναίκα είναι δεινή φαν του πόκερ, ενώ ο άνδρας πολυεκατομμυριούχος, διευθυντής hedge fund. Ο 52χρονος διεκδικεί το 35% της υποδηματικής περιουσίας της τέως συζύγου του ισχυριζόμενος ότι στα χαρτιά του διαζυγίου τους η γυναίκα δεν είχε δηλώσει τα περιουσιακά της στοιχεία.

«Ο Dan εμπιστευόταν τη γυναίκα του και δεν επιθεωρούσε το σπίτι να βρει κρυφά δωμάτια» τόνισε ο δικηγόρος του ενάγοντα. Από την πλευρά της η γυναίκα έξαλλη, αντικρούει την κατηγορία λέγοντας: «Κουνάω εμβρόντητη το κεφάλι μου. Λέει ότι δεν γνωρίζει πως είχαμε ντουλάπα στην κρεβατοκάμαρά μας!». Το ζευγάρι ζούσε σε διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη αξίας 5,9 εκατ. ευρώ.


Μετά το διαζύγιό τους η Beth μετακόμισε σε πολυτελές διαμέρισμα στη Φιλαδέλφεια, ενώ πλέον έχει σχέση μ’ έναν 36χρονο αστυνομικό. Μαζί της ζουν τα δύο παιδιά της. Θεωρείται πολυεκατομμυριούχος μετά τον διακανονισμό του διαζυγίου της.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ