2022-03-29 18:26:46
Φωτογραφία για Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν ήθελα να εξαρτώμαι. Ήθελα να είμαι αυτόφωτη»



Στο "Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε συνέντευξη η Ελευθερία Αρβανιτάκη και μίλησε μεταξύ άλλων για την αντισυμβατική πλευρά της.

"Έλεγα ότι αυτά που έκαναν οι γονείς μου εγώ δεν θα τα κάνω, ήθελα μια ζωή πολύ πιο ανεξάρτητη, πιο κοινωνική, να δουλεύω και όλα αυτά τα κατάφερα. Ήμουν φεμινίστρια από την εφηβεία μου, έβλεπα γυναίκες που ζούσαν πολύ δύσκολα, με συντροφικές σχέσεις που είχαν λήξει. Ήθελα να παλέψω για την ανεξαρτησία μου και τα κατάφερα, δεν ήθελα να εξαρτώμαι, ήθελα να είμαι αυτόφωτη".

Και πρόσθεσε: "Δεν φοβήθηκα τη δέσμευση, δεσμεύτηκα δυο φορές, αλλά εγώ ήμουν δεσμευμένη και παράλληλα ήμουν ένας ανεξάρτητος άνθρωπος. Στις μακροχρόνιες σχέσεις μπαίνουμε σε ένα καλούπι, αλλά εκεί η αντισυμβατική μου πλευρά δούλευε μόνη της, είχα την τέχνη μου και τον τρόπο να συμβιώνω.".

Μιλώντας για τα παιδιά της, η Ελευθερία Αρβανιτάκη είπε: "Όταν ήμουν δεσμευμένη και δούλευα έξι βράδια την εβδομάδα, επέστρεφα αργά και περίμενα να ξυπνήσουν τα παιδιά για να τα πάω στο σχολείο

. Τους περίμενα να ξυπνήσουν για να τα πάω στο σχολείο αφενός από αγάπη και αφετέρου για να είναι με τη μητέρα τους. Πάντα έβρισκα χρόνο για τα παιδιά μου και στις περιοδείες τα έπαιρνα μαζί μου, κάποιες περιοδείες τις κάναμε παρέα. Είμαι καλά που βλέπω τα παιδιά μου να ανθίζουν, έχω πολύ χρόνο για μένα, δεν κλείνω κανένα "βιβλίο" ποτέ, ούτε αυτό της συντροφικότητας”.



"Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας σύντροφος αλλά το να μοιράζεσαι είναι πολύ σημαντικό πράγμα, "ζωή που δεν μοιράζεται είναι ζωή κλεμμένη". Το να μοιράζεσαι τη ζωή σου είναι γενναιοδωρία, εγώ αισθάνομαι αυτό το μοίρασμα και με τα παιδιά μου. Μου αρέσει η δέσμευση και το μοίρασμα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει πάντα, είμαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή" είπε κλείνοντας.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ