2022-03-30 19:29:39
Φωτογραφία για To «βέτο» του Γρηγόρη στον ΑΝΤ1



 «Πιο κάτω, δεν πάει θα φτάσουμε το Makedonia στο τέλος». Αυτή η φράση γεμάτη απογοήτευση ακούστηκε χθες από «παλιά καραβάνα» στα γραφεία του ΑΝΤ1 μετά το 2,5% που έκανε το νέο τούρκικο σίριαλ.

Στην ουσία αυτή η σεζόν για την ΑΝΤ1 είναι καμένη και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Και απ’ ότι μαθαίνω ανεξαρτήτως τηλεθέασης το τούρκικο θα βγάλει τη σεζόν.

Ωστόσο υπήρξε μια ακόμη φαεινή ιδέα στο τραπέζι: Να ξεκινήσει μετά το Πάσχα ο Εκατομμυριούχος με τον Γρηγόρη και να παίζεται στις 21.00.

Ο παρουσιαστής, σύμφωνα με το nassosblog.gr, είχε πει πως είναι κάθετα αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όπως και ο παραγωγός. Άλλωστε το τηλεπαιχνίδι προορίζεται για τη ζώνη των 20.00 αμέσως μετά το «Ράδιο Αρβύλα».

 Έγιναν πάντως προσπάθειες να τραβήξει ο Κανάκης τη σεζόν για έναν μήνα ακόμη αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και το έχει ξεκαθαρίσει και ο ίδιος. Κατέφερε με μεγάλη δυσκολία όχι απλά να βγει αλώβητος τη φετινή σεζόν αλλά και κερδισμένος και πλέον θέλει να ξεκουραστεί και να ετοιμάζει τις επόμενες τηλεοπτικές του κινήσεις.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ