2022-04-09 18:21:53
Φωτογραφία για Ανθή Σαλαγκούδη: «Επέλεξα την κρυοσυντήρηση ωαρίων για να νιώθω ασφαλής»



Την Ανθή Σαλαγκούδη φιλοξένησε η Ζωή Κρονάκη, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η γοητευτική δημοσιογράφος μίλησε για την απόφαση της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Πιο συγκεκριμένα, η Ανθή Σαλαγκούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν κάτι που το έκανα για να νιώθω πιο ασφαλής για το μέλλον μου. Επειδή δεν μου έχει γεννηθεί ακόμα η επιθυμία να γίνω μανούλα ή δεν έχουν υπάρξει οι κατάλληλες συνθήκες στη ζωή μου, σκέφτηκα ότι αυτή είναι μια αναπαραγωγική επιλογή ΄στε να μπορείς να διατηρήσεις τα υγιή και πιο νεανικά ωάρια αν θελήσεις να κάνεις παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία».

«Το είχα ακούσει κάποια στιγμή όταν ήμουν πιο μικρή αλλά το άφησα. Μετά σιγά σιγά άρχισε να μου το αναφέρει η μαμά μου. Η μητέρα μου ήταν δηλαδή αυτή που με έβαλε πιο έντονα σε αυτή τη διαδικασία και σε αυτό τον προβληματισμό ώσπου κάποια στιγμή το έκανε μια πολύ καλή μου φίλη και, επειδή το έζησα μαζί της, αποφάσισα πως πρέπει να το κάνω. Αυτό ήταν πριν το Survivor».







«Πολλές κοπέλες μού έστειλαν μηνύματα ότι έχουν πρόβλημα ακόμα και με την οικογένεια τους και με ευχαριστούσαν που το δημοσιοποίησα. Κάτι τέτοιο να θεωρείται στις μέρες μας ταμπού… Ένιωσα πως αν μπορώ να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στο να σταματήσει να θεωρείται ταμπού, ήθελα να το κάνω» συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ