2022-04-14 08:00:04
Φωτογραφία για Άναυδος ο Αντώνης Κανάκης: «Όταν έφτασε αυτό το βίντεο στα χέρια μας, δεν πίστευα στα μάτια μου»



Με το βίντεο της τηλεδιάσκεψης λιμενικών, που θέλησαν να κάνουν πλάκα με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν, ασχολήθηκε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα και δεν πίστευε όσα είδε κι άκουσε.

«Όταν έφτασε αυτό το βίντεο στα χέρια μας, δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια και στα αυτιά μου. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Δεν θα πιστέψετε αυτά τα αστειάκια που λένε και κάνουν, χρησιμοποιώντας αναφορές στη δολοφονία της Καρολάιν… Δεν μου λέτε ρε εσείς έχετε χαζέψει; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πόσες γυναικοκτονίες πρέπει ακόμα να συμβούν για να αλλάξουμε αυτήν την τραγική νοοτροπία, το αντριλίκι; Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν να κάνετε τέτοια αστεία και να γελάτε με αυτό; Δηλαδή πραγματικά δεν έχουμε μανάδες και κορίτσια; Είναι δυνατόν;» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

«Εκεί που νομίζεις ότι αλλάζει το κλίμα, η κουλτούρα είναι τόσο ριζωμένη στο DNA. Πραγματικά σοκαριστικό… Η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται πολύ βαθιά και πρέπει να ασχοληθούμε πολύ πιο σοβαρά με αυτήν την ιστορία» κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ