2022-04-14 08:20:06
Φωτογραφία για Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν αντέχουν την αλήθεια, προτιμούν το ψέμα και την υποκρισία»Σε μια ιδιαίτερη τοποθέτηση πέρασε η Ναταλί Κάκκαβα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ, Όλα Γκουντ, χάρισε το χαμόγελό της αλλά παράλληλα έκανε αναφορά και σε δήθεν φιλίες που σε περιμένουν στη γωνία στην πρώτη αστοχία σου.

«Μην αφήσετε κανένα να σας πάρει το χαμόγελο σας.. Είναι δικό σας και πολλοί το ζηλεύουν.. Γιατί το αληθινό χαμόγελο δεν εξαγοράζεται ούτε με τα χρήματα ούτε με την εξουσία.. Και λάμπει.. Ξεχωρίζει ακόμα και μέσα στη νύχτα.. Κυρίως όμως ξεχωρίζει ανάμεσα στην ψευτιά..

Δεν αντέχουν όλοι την αλήθεια.. Και την πολεμούν.. Προτιμούν το ψέμα και την υποκρισία.. Οτιδήποτε αρκεί να επιβιώσουν στον δικό τους ψεύτικο κόσμο με αυλοκόλακες και δήθεν φιλίες που στο πρώτο στραβοπάτημα περιμένουν στη γωνία.. Όμως εσύ που πιστεύεις σε σένα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να χαμογελάς με την ψυχή σου.. Μόνο έτσι τους υπενθυμίζεις την δυστυχία τους και τους πονάς ακόμα πιο πολύ…

Την αγάπη μου..» έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ