2022-04-27 08:00:09
Φωτογραφία για Survivor: Χαμός με το σχόλιο της Σοφιάνας – «Ήταν ότι πιο άκυρο μπορούσα να ακούσω»



Οι κόκκινοι ήταν οι νικητές του μεγάλου επάθλου στο Survivor κι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Μαϊάμι. Η ομάδα επέστρεψε μετά το ξέφρενο ταξίδι κι ανέφερε τα όσα έζησαν εκεί. Ωστόσο ένα σχόλιο της Σοφιάνας Αβραμάκη άναψε φωτιές καθώς δήλωσε πως η αντίπαλη ομάδα σίγουρα το άξιζε περισσότερο. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των συμπαικτών της στο Survivor.

«Άκουσα την Σοφιάνα να λέει πως πραγματικά αξίζατε το έπαθλο γιατί ήσασταν πολύ καλοί κι εμείς τελευταία έχουμε μόνο εντάσεις. Ήταν ότι χειρότερο μπορούσα να ακούσω από συμπαίκτριά μου, μετά από τόσες ημέρες πείνας κι εξαθλίωσης. Ήταν ότι πιο άκυρο μπορούσα να ακούσω από τα χείλη της Σοφιάνας. Μπορεί να είμαστε ενωμένοι αλλά είμαστε αντίπαλοι. Κι εκείνη από τη μέρα που ψηφίστηκε με τον Aρούλη έχουν εντάσεις. Δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν ότι ήταν υποψήφιοι.» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Από την άλλη, ο Τάκης Καραγκούνιας σημείωσε πως υπήρχε ένα διάστημα που δεν έφερνε νίκες κι ότι οι εντάσεις υποκινήθηκαν από συγκεκριμένους στο Survivor.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ