2022-04-30 11:00:08
Φωτογραφία για Απο το Mega στον ΑΝΤ1; Θα μετακομίσει ξανά σε νέο κανάλι;
Η πληθώρα αστυνομικών υποθέσεων και το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για αυτές έχει αναγάγει τους αστυνομικούς συντάκτες σε περιζήτητους στον χώρο, ενώ πολλές είναι οι εκπομπές που άλλαξαν προσανατολισμό λόγω της προτίμησης αυτής του τηλεοπτικού κοινού. Μια από αυτές είναι και το “Χαμογέλα και πάλι” με την Σίσσυ Χρηστίδου που πλέον έχει αφήσει στην άκρη την ψυχαγωγία και είναι ολοένα και μεγαλύτερο χώρο στην ενημέρωση. Για τον λόγο αυτό, ενέταξε πρόσφατα σχετικά στο δυναμικό της και την Αρια Καλύβα, την έμπειρη αστυνομική συντάκτρια του Πρώτου Θέματος που συνέβαλε  στην εκπομπή του MEGA με το έγκυρο ρεπορτάζ της. Η Αρια Καλύβα είχε αποχωρήσει από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο tinasmess , η Αρια Καλύβα δεν πρόκειται να συνεχίσει του χρόνου στην εκπομπή του ΣΚ του MEGA αν και από αλλού ή άλλους περιμέναμε τις αποχωρήσεις. Αν και η σχέση της με τη Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ καλές, η ίδια φαίνεται να πιέζεται από το γεγονός ότι η εκπομπή προβάλλεται το ΣΚ σε συνδυασμό μάλιστα με τς αυξημένες υποχρεώσεις της στην εφημερίδα
. Μάλιστα, από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω ήδη έχει δεχτεί κρούση τόσο από το “Κοινωνία Ωρα MEGA” με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ενώ και ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια πρώτη επαφή με την δημοσιογράφο καθώς του χρόνου έχει σκοπό είτε είναι με δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1 είτε παραμείνει με τη Φαίη Σκορδά στο “Πρωινό” να δώσει έμφαση σε πρωτογενή ενημερωτικά θέματα γι’ αυτό από τώρα έχει αρχίσει επαφές με αξιόλογους δημοσιογράφους.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ