2022-05-03 19:18:29
Φωτογραφία για Ελπίδα: «Μου είπε δεν είμαι καλά, τον έφερα στο αυτοκίνητο κι έμεινε στα χέρια μου»

Η Ελπίδα φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για την τραγική απώλεια του συζύγου της και πως έφυγε από τη ζωή στα χέρια της.

«Τον Ιούλιο συμπληρώνονται 2 χρόνια. Τον πρώτο καιρό ήμουν χάλια κι είχα θυμό. «Έφυγε» στα χέρια μου όταν πήγαμε να φάμε. Είχε προβληματάκια αλλά δεν ήταν για να φύγει, είχαμε πάει διακοπές. Πήγαμε στο εξοχικό μας, βγήκαμε να φάμε, πήγαμε να γυρίσουμε στο αυτοκίνητο και μου έμεινε στα χέρια. Ήταν τραγικό, δεν υπάρχει χειρότερο. Εκείνος έφυγε, όπως ήθελε, στην αγκαλιά μου» δήλωσε η Ελπίδα.

«Το βλέπω καμια φορά στον ύπνο μου, δεν ξέρω αν ξεπεραστεί. Τώρα κατέληξα ότι είναι έτσι τα πράγματα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Ήταν πολύ καλά και πήγαμε να φάμε και μετά να αράξουμε. Ξαφνικά μου κάνει δεν είμαι καλά και τρέχω να τον βοηθήσω. Τον έφερα σιγά σιγά στο αυτοκίνητο και μου λέει δεν είμαι καλά. Την ώρα που άνοιξα την πόρτα, μου έμεινε στα χέρια. Μετά από ένα μήνα έπαθα έμφραγμα κι αυτό με βοήθησε πολύ για να ξεπεραστεί η κατάσταση. Γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει και τα παιδιά μου τρελάθηκαν. Οπότε είπα Ελπίδα προχώρα και σκέφτηκα τι θα ήθελε ο ίδιος να κάνω» πρόσθεσε η Ελπίδα.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ