2022-05-09 16:00:05
Φωτογραφία για Έτσι θα διαμορφώσει το πρόγραμμα του ο ΑΝΤ1 λόγω Μουντιάλ...



Ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν στον ΑΝΤ1, που τον Νοέμβριο θα βρεθει αντιμέτωπος με το μεγαθήριο που λέγεται Μουντιάλ. 

Ο κύβος ερρίφθη! 

Το κανάλι αποφάσισε να αφιερώσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο μόνο ένα κεντρικό slot, καθημερινά στις 21.00 και να διαφυλάξει ολόκληρες ζώνες «καθαρές» για ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, από τις 21 Νοεμβρίου και για τις πρώτες δύο εβδομάδες της φάσης των ομίλων, ο ΑΝΤ1 θα μεταδίδει ζωντανά από το Κατάρ μόνο τους αγώνες του βραδινού slot μετάδοσης τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ οι υπόλοιποι αγώνες θα κατανεμηθούν στην πλατφόρμα ΑΝΤ1+ και στο Μακεδονία TV. 

Στην prime time, το κανάλι του Αμαρουσίου θα εφαρμόσει «διαλειμματικό προγραμματισμό», με τις σειρές του που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο να διακόπτονται πριν από την έναρξη του Μουντιάλ και να επανέρχονται πιθανότητα με το νέο έτος. 

Real Life-Ναταλία Ανδρικοπούλου

Βέβαια, η «Μάγισσα» που θα αποτελέσει τον βασικό κορμό του προγράμματος του ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει Ιανουάριο του 2023. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως στα σχέδια του σταθμού είναι να δοθεί το πράσινο φως σε μία ή δύο μίνι σειρές που εξαρχής θα «στηθούν» για να προβληθούν μόνο για λίγες εβδομάδες...



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ