2022-05-16 13:41:32
Φωτογραφία για Δευτέρα, 16/5/2022: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Με τη συνδρομή της "Διερεύνησης" (σελίδα 149 - Β.Μ.), της προηγούμενης ανάρτησης και του φύλλου θεωρίας "Τύποι περιμέτρων και εμβαδών", διαβάζουμε προσεκτικά τη θεωρία, τις εφαρμογές και τον "Αυτοέλεγχο" του 62ου κεφαλαίου (σελίδα 150 - Β.Μ.). Έπειτα, λύνουμε τις ασκήσεις 2, 3 και τα προβλήματα 1 και 2, στις σελίδες 21 και 22 του Τ.Ε..

Γλώσσα: Στο τετράδιό μας, κλίνουμε σε ενικό και πληθυντικό τις συμφράσεις: ο απών μαθητής, η υπάρχουσα κατάσταση, το συμφέρον ποσό, ο ευρύς δρόμος, η οξεία γωνία και το αμβλύ αντικείμενο.

Σχολική ζωή: Λόγω της αυριανής εκδρομής, το πρόγραμμα της Τετάρτης, 18/5, θα έχει μια μικρή προσαρμογή, δηλαδή το δίωρο της γλώσσας θα σπάσει σε μαθηματικά και γλώσσα. Επομένως, θυμόμαστε να έχουμε μαζί μας και τα μαθηματικά την Τετάρτη. Τέλος, η εκδρομή αύριο πρέπει να μας βρει προετοιμασμένους, οπότε φοράμε καπέλο, φέρνουμε μαζί μας νερό και κολατσιό (υπάρχει βεβαίως και κυλικείο στον χώρο), παίρνουμε μαζί μας μια αλλαξιά ρούχα και βάζουμε αντηλιακή κρέμα στο πρόσωπο και στα χέρια μας. Τέλος, φροντίζουμε να μην έχουμε μαζί μας ακριβές συσκευές ή οτιδήποτε αξίας, ώστε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο απώλειας.

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ