2022-05-16 18:20:05
Φωτογραφία για Άγγελος Μπράτης: «Δεν γνώριζα ότι έχω κατάθλιψη μέχρι που έπαθα μια πολύ μεγάλη κρίση άγχους»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Άγγελος Μπράτης, το πρωί της Δευτέρας, στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην απόφαση να μη βρίσκεται στο νέο κύκλο του GNTN, την Βίκυ Καγιά καθώς και στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.



Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος Μπράτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κοινή συναινέσει ήταν η απόφαση να μην είμαι στον επόμενο κύκλο του GNTM. Εγώ θεωρώ ότι κάθε πράγμα πρέπει να κλείνει τον κύκλο του. Νομίζω ότι τα κατάφερα πάρα πολύ καλά. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, κυρίως για τον εαυτό μου, έκανα φίλους και είχα μια τέλεια συνεργασία με την παραγωγή. Η Βίκυ Καγιά ήταν αυτή που με πήγε εκεί, επέμενε τόσο πολύ να πάω και μου έδωσε το έναυσμα να το κάνω. Την θεωρώ ενός είδους μέντορα για μένα στην τηλεόραση».



«Θα με ενδιέφερε σίγουρα να κάνω ξανά κάτι στην τηλεόραση αρκεί να είναι κάτι διαφορετικό. Προς το παρόν είχα μόνο μια πρόταση που είπα όχι μέσα σε δυο ώρες».







«Το πρόβλημα με την κατάθλιψη είναι ότι δεν την αναγνωρίζεις. Πρέπει να φτάσεις σε ένα σημείο τόσο χαμηλό που να μην έχεις διέξοδο για να την καταλάβεις. Ούτε εγώ γνώριζα ότι έχω κατάθλιψη, απλώς έτυχε να πάθω μία πολύ μεγάλη κρίση άγχους και από εκεί να αποκαλυφθεί. Έγινε λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον πρώτο κύκλο του GNTM» συμπλήρωσε ο Άγγελος Μπράτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο MEGA.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σώος και ασφαλής ο 49χρονος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σώος και ασφαλής ο 49χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ