2022-06-02 09:40:06
Φωτογραφία για Γη της ελιάς: Η Αρετή βάζει σε εφαρμογή ένα ύπουλο σχέδιο της



Η Αρετή βάζει σε εφαρμογή ένα ύπουλο σχέδιο που θα φέρει εντάσεις, στην γη της ελιάς. Ο Στέφανος, αποφασισμένος να φτιάξει τη ζωή του από την αρχή, ετοιμάζει τις βαλίτσες του με στόχο την Ισπανία. Στο πλευρό του βρίσκεται η Ελένη, η οποία στηρίζει κάθε του απόφαση.

Ο Στάθης χαίρεται που ο γιος του επιτέλους συνετίστηκε κι αφήνει πίσω του την Αρετή. Όλοι επιβραβεύουν τον νεαρό για το θάρρος του να κυνηγήσει τα όνειρά του, μακριά από από τον τόπο κατοικίας του.

Η Αρετή γίνεται έξαλλη με αυτή την εξέλιξη και αποφασίζει να οργανώσει ένα επικίνδυνο σχέδιο, στην γη της ελιάς. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, η Αρετή προσποιείται πως παθαίνει έμφραγμα και καταρρέει στην αγκαλιά του γιου της.



Ο Στέφανος, φοβισμένος, συνειδητοποιεί πως τελικά είναι λάθος να αφήσει την μητέρα του μόνη κι αβοήθητη. Λίγο πριν ακυρώσει το ταξίδι του, γιατροί τον ενημερώνουν πως η Αρετή χαίρει άκρας υγείας. Η οργή του είναι τεράστια. Το σχέδιο της Αρετής αποκαλύπτεται και η ρήξη ανάμεσα σε μητέρα και γιο είναι οριστική



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ