2022-06-02 09:40:06
Φωτογραφία για Γη της ελιάς: Η Αρετή βάζει σε εφαρμογή ένα ύπουλο σχέδιο τηςΗ Αρετή βάζει σε εφαρμογή ένα ύπουλο σχέδιο που θα φέρει εντάσεις, στην γη της ελιάς. Ο Στέφανος, αποφασισμένος να φτιάξει τη ζωή του από την αρχή, ετοιμάζει τις βαλίτσες του με στόχο την Ισπανία. Στο πλευρό του βρίσκεται η Ελένη, η οποία στηρίζει κάθε του απόφαση.

Ο Στάθης χαίρεται που ο γιος του επιτέλους συνετίστηκε κι αφήνει πίσω του την Αρετή. Όλοι επιβραβεύουν τον νεαρό για το θάρρος του να κυνηγήσει τα όνειρά του, μακριά από από τον τόπο κατοικίας του.

Η Αρετή γίνεται έξαλλη με αυτή την εξέλιξη και αποφασίζει να οργανώσει ένα επικίνδυνο σχέδιο, στην γη της ελιάς. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, η Αρετή προσποιείται πως παθαίνει έμφραγμα και καταρρέει στην αγκαλιά του γιου της.Ο Στέφανος, φοβισμένος, συνειδητοποιεί πως τελικά είναι λάθος να αφήσει την μητέρα του μόνη κι αβοήθητη. Λίγο πριν ακυρώσει το ταξίδι του, γιατροί τον ενημερώνουν πως η Αρετή χαίρει άκρας υγείας. Η οργή του είναι τεράστια. Το σχέδιο της Αρετής αποκαλύπτεται και η ρήξη ανάμεσα σε μητέρα και γιο είναι οριστικήΠηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ