2022-06-03 15:40:05
Φωτογραφία για Ετοιμάζουν και άλλη σειρά στο Mega (;)Δεύτερη τηλεοπτική σειρά έχει στα σκαριά το δίδυμο Ανδρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου για λογαριασμό του MEGA! Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου που έχουν την ευθύνη της κυπριακής εταιρίας παραγωγών Make it Productions μετά και τη φετινή επιτυχία που σημειώνει η «Γη της Ελιάς» χαίρουν της μεγάλης εκτίμησης των ιθυνόντων του Mega-λου καναλιού.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Ανδρέας Γεωργίου επελέγη και για την παρουσίαση του γνωστού talent show X-Factor του Mega. Εν τω μεταξύ υπάρχει συμφωνία μεταξύ Mega και Make it Productions για ένα ακόμη κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» όπως και για συνέχιση της εκπομπής «Night out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Την ίδια ώρα οι ιθύνοντες του Mega συζητούν με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου για μια ακόμη σειρά που θα προστεθεί στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, το περιεχόμενο της οποίας κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Μάλιστα σε αυτή τη νέα τηλεοπτική δουλειά οι πληροφορίες του youfly.com λένε ότι δεν θα αναμειχθεί η Βάνα Δημητρίου η οποία θα συνεχίσει απερίσπαστη να ασχολείται με τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Από YouflyΠηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κάνουν πρεμιέρα στο Open...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κάνουν πρεμιέρα στο Open...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ