2022-06-09 14:20:03
Φωτογραφία για Όταν η Φαίη ρίξει τον εγωισμό, θα είναι όλα καλά... Μόνο ως αλαζονεία και υπερεκτίμηση των δυνάμεων της μπορούμε να ερμηνεύσουμε τον διακαή πόθο της Φαίης να «χωρίσει» τηλεοπτικά με τον Γιώργο Λιάγκα και να κάνει τη δική της εκπομπή. 

Ας θυμηθεί τι νούμερα έκανε τον Ιανουάριο του 2021 όταν επέστρεψε στην εκπομπή ο πρώην σύζυγός της. Αν θυμηθεί ότι και τις άλλες 4 σεζόν, δεν είναι ότι σάρωνε κιόλας και πως τελευταία φορά συνεχείς πρωτιές είδε το 2016, όταν έκανε ακόμα εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. 

Το μεγαλύτερο προσόν ενός παρουσιαστή είναι να αντιληφηθεί πως πρέπει να καμφθεί ο εγωισμός και να κοιτάξει σοβαρά το συμφέρον της. 

Γιατί αυτή τη στιγμή η Φαίη (άθελα της) παίρνει στο λαιμό της ένα κανάλι και πλήθος εργαζομένων. Πώς θα νιώσει αν εκείνη κάνει 10% και ο Λιάγκας του χρόνου 20%; Θα τον παρακαλά να συνεχίσουν μαζί; 

Δεν είναι κακή παρουσιάστρια η Φαίη, αλλά έχει σοβαρές αδυναμίες που τις συμπληρώνει ο Λιάγκας. Όταν το αντιληφθεί και δεν στρουθοκαμηλίζει, τότε θα κάνει επιτυχία. Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ