2022-06-14 08:30:04
Φωτογραφία για «Ξέχασες ότι είχαν κάνει το Big Brother, δεν είσαι ο μόνος. Kαι οι ίδιοι επιθυμούν να το ξεχάσουν», είπε ο Βαρθακούρης.Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο Χάρης Βαρθακούρης. Όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση κάποια στιγμή στον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.Ο Χάρης Βαρθακούρης ανέφερε επίσης: «Το πρόβλημά μου δεν ήταν με το ζεύγος, αμφιβάλλω αν είχαν γνώση επί του θέματος, ήταν με τον όποιο πήρε αυτή την απόφαση. Δεν πήρα τον δικηγόρο μου, εξέφρασα την άποψή μου.

Ρε φίλε, κάνε ένα καινούργιο λογαριασμό, ξεκινήστε από το μηδέν. Εμένα δεν με νοιάζει ότι μου πήρες τους followers γιατί δεν ήταν δικοί μου, μου έσβησες τις αναμνήσεις μου.

Ξαναλέω ότι είμαι σίγουρος ότι Γκουντάρας και Κάκκαβα δεν είχαν γνώση για το θέμα, δεν τους αφορούσε. Δεν τους ανέφερα ποτέ, δεν τους έχω πιάσει στο στόμα μου στο συγκεκριμένο, ποτέ δεν είπα κάτι, ούτε ταγκ τους έκανα. Μια φορά τους έκανα ταγκ για να τους ευχηθώ “καλή επιτυχία” στο Big Brother».Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε επίσης στον Γιώργο Λιάγκα: «Ξέχασες ότι είχαν κάνει και το Big Brother και δεν είσαι ο μόνος. Είμαι σίγουρος ότι και οι ίδιοι επιθυμούν να το ξεχάσουν».Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ