2022-06-23 09:00:09
Φωτογραφία για Έρωτας Φυγάς – Η Αρετή Πασχάλη στην νέα σειρά του OPEN





«Έρωτας Φυγάς» ονομάζεται η νέα δραματική σειρά εποχής του OPEN που αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας την νέα τηλεοπτική σεζόν. Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Βασίλης Τσελεμέγκος, ενώ το σενάριο θα υπογράψει η Ρένα Ρίγγα. Εκτός από την Πέμη Ζούνη και τον Γεράσιμο Γεννατά, που σας παρουσιάσαμε χθες αποκλειστικά, μια ακόμα ηθοποιός έδωσε τα χέρια με την εταιρία παραγωγής για την συμμετοχή της στην σειρά.



Ο λόγος για την Αρετή Πασχάλη, την οποία δημοσιεύματα την ήθελαν να πρωταγωνιστεί την νέα σεζόν σε μια νέα σειρά που θα δούμε στο Mega που θα έχει τον τίτλο, «Κάμπινγκ». Σύμφωνα όμως με ασφαλείς μας πηγές, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς η ηθοποιός θα κρατήσει έναν από τους βασικούς ρόλους στην νέα σειρά εποχής του OPEN.



 

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένα ερωτευμένο, που τη δεκαετία του 1950 αναγκάζεται να το σκάσει από την Αθήνα. Ο λόγος είναι μία σκληρή δολοφονία, την οποία διέπραξε ο νεαρός, θέλοντας να προστατεύσει την σύντροφό του. Προκειμένου να γλιτώσουν τη σύλληψη, οδηγούνται στην επαρχία. Εκεί, αναζητούν δουλειά σε ένα τεράστιο κτήμα, το οποίο και έχει στην κατοχή της μία αδίστακτη και πανούργα γυναίκα (θα την υποδυθεί η Πέμη Ζούνη).



Έρωτας φυγάς νέα σειρά του open

Η γαιοκτήμονας καλοβλέπει τη νεαρή για νύφη της, καθώς ο γιος της είναι ανύπαντρος και σε αναζήτηση νέας συζύγου. Το δράμα ξεκινά με το ζευγάρι να πιάνει δουλειά, τονίζοντας πως συνδέονται με αδελφική σχέση. Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους κρυφά, προσπαθώντας να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια.



Οι προετοιμασίες για την νέα σειρά του OPEN με τίτλο «Έρωτας Φυγάς» έχουν ξεκινήσει και τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν οσονούπω ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα στελεχώσουν το καστ των ηθοποιών. 



Πηγή:Youfly.com



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ