2022-06-25 08:23:52
Φωτογραφία για Συνθετικοί οικολογικοί χλοοτάπητες νέας γενιάς με απόλυτα φυσική όψη



Το πλαστικό είναι, γενικά, το καταστροφικότερο υλικό για το περιβάλλον και ταυτόχρονα αυτό που διαθέτει την χαμηλότερη αισθητική σε σχέση με κάθε άλλου ειδους υλικό από όσα χρησιμοποιούνται στην διαμόρφωση εξωτερικών χώρων πχ φυσικό πράσινο, ξύλο, πέτρα, πηλός κλπ

Έτσι αρχικά μοιάζει  οξύμωρο να αποκαλείται "οικολογικός" ένας συνθετικό χλοοτάπητας. Αν όμως συνυπολογίσει κανείς πρωτίστως ότι αυτός δεν απαιτεί τους ...τόνους νερού που χρειάζεται το φυσικό γκαζόν για να διατηρηθεί πράσινο στις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας, δεν χρειάζεται επιπρόσθετες φροντίδες-κούρεμα και αν πρόκειται για χλοοτάπητα εξελιγμένης τεχνολογίας με απόλυτα φυσική όψη, φιλικός σε παιδιά-κατοικίδια και σε μεγάλο μέρος του ανακυκλώσιμος τότε αντιλαμβάνεται ότι πραγματικά υπερτερεί και οικολογικά σε σχέση με έναν φυσικό χλοοτάπητα. 

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες της Royal Grass είναι κατασκευασμένοι με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες και προδιαγραφές, διαθέτουν ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις και έως και 15 έτη εργοστασική εγγύηση.


Η ίνα έχει σχήμα V για άμεση επαναφορά από τα πάτημα και η τεχνολογία MiND δίνει στον τάπητα ματ απόχρωση που αντανακλά στο ηλιακό φως, όπως ακριβώς και το φυσικό γκαζόν. 

Η προσθήκη καφεκίτρινων ινών ανάμεσα στις πράσινες ενισχύει ακόμη περισσότερο την φυσική όψη του τάπητα, που διατίθεται σε διαφορετικούς τύπους τόσο ανάλογα με την χρήση (ιδιωτικοί κήποι, δημόσιοι ή επαγγελματικοί χώροι) όσο και αισθητικά, με σχέδια λίγο ή περισσότερα "κουρεμένα" και διαφοροποιήσεις στις αποχρώσεις. 

Μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε χώμα ή τσιμεντένια επιφάνεια (πλακόστρωτα, μπαλκόνια, ταράτσες κλπ) ενώ τόσο σε μικρή ή μεγαλύτερη επιφάνεια εξωτερικών χώρων - κήπων η όψη του πραγματικά είναι πανομοιότυπη με αυτή του φυσικού γκαζόν. 

Οι συνθετικοί χλοοτάπητες της Royal Grass διατίθενται από την εταιρία Panda Sports, που ειδικεύεται στην κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων και εμπορία συνθετικού χλοοτάπητα επί σειρά ετών. 

Στο panda.gr θα βρείτε πολλές παραπάνω αναλυτικές πληροφορίες για τους χλοοτάπητες όπως και την διαδικασία τοποθέτησης και συντήρησής τους 
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ