2022-07-04 18:54:18
Φωτογραφία για Ο Alpha επενδύει ξανά στο «Γκρηκ 80’s nights» Από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και κάθε βράδυ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 23:40 γυρνάμε πίσω τα ρολόγια μας στα 80’s με ελληνικές βιντεοταινίες, ορόσημο της δεκαετίας της αλλαγής, της απελευθέρωσης, της ευημερίας, της γέννησης του lifestyle αλλά και της κιτς αισθητικής στην ελληνική πραγματικότητα!

Η κουλτούρα μίας ολόκληρης δεκαετίας αποτυπώνεται στα «διαμάντια» που καθηλώνουν την ελληνική οικογένεια μπροστά στην τηλεόραση, όπως:

Έλα ν’ αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Μάντεψε τι κάνω τα βράδια, Αν ήταν το πουλί βιολί, Ο καβαλάρης των FM STEREO, Τρελός είμαι, ό,τι θέλω κάνω, Τροχονόμος Βαρβάρα, Το παίζω και πολύ άντρας, Καμικάζι αγάπη μου, Βασικά καλησπέρα σας, Ο Ροζ Γάτος

Αλλά και πολλές ακόμη ταινίες μίας εποχής όπου η διασκέδαση παίρνει φωτιά κάτω από τη ντισκομπάλα, το γυμναστήριο είναι η αλάνα, κάτω από τη μασχάλη μόνιμα του μπάσκετ μία μπάλα και.. από το σχολείο την κάνουνε κοπάνα.

Μία εποχή που το τραγούδι “80’s” των Locomondo που ντύνει μουσικά το τρέιλερ του Γκρηκ 80’s nights! «ζωγραφίζει» με τα πιο ζωντανά χρώματα και αντιπαραβάλλει με το σήμερα. Κάθε βράδυ λοιπόν, «Αφιερωμένo… σε όσους πρόλαβαν τα 80’… στους θεατές μιας αλλαγής ανελέητης…».

«Γκρηκ 80’s nights!» από Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 και κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 23:40 στον Alpha!Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ