2022-07-08 09:00:03
Φωτογραφία για Άγριες Μέλισσες: Εδώ η ελληνική μυθοπλασία άλλαξε σελίδα...
Για αρκετά χρόνια η Μυθοπλασία στην τηλεόραση μας  ήταν απούσα, όχι απαραίτητα λόγω του αριθμού των σειρών που φιλοξενούνταν σε αυτήν, αλλά κυρίως λόγω της ποιότητας. Πολλές σειρές πέρασαν, μα λίγες μίλησαν στο κοινό έτσι όπως έπρεπε Μια απ' αυτές , ήταν η σειρά Άγριες Μέλισσες. Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

Οι «Άγριες Μέλισσες» καθήλωσαν κυριολεκτικά το τηλεοπτικό κοινό κι έκαναν τον τηλεθεατή να ανυπομονεί για το επόμενο επεισόδιο .

Το στοίχημα του καναλιού ήταν τεράστιο. Mια παραγωγή που κοστίζει 6 εκατομμύρια Ευρώ, σου προκαλεί δέος, ειδικά όταν αυτή συμβαίνει μεσούσης της (τηλεοπτικής) κρίσης.

Ο κόσμος αγκάλιασε το σίριαλ, κι αυτό φανερώνει πως όταν του προσφέρεις καλή τηλεόραση, θα την αγοράσει. Η ψήφος του κοινού έδειξε χωρίς αμφιβολία ότι η Μυθοπλασία, που ανέκαθεν ήταν ο θεμέλιος λίθος της μικρής οθόνης, όταν είναι αξιόλογη θα βρει τον χώρο της, όπως τον είχε πάντα… Άλλωστε εξαιτίας αυτής της σειράς, μπήκαν σε αυτό το τρυπάκι κι άλλα κανάλια. 

Είναι η σειρά που άλλαξε την πορεία της ελληνικής τηλεόρασης . Σημείο αναφοράς στο μέλλον για την ελληνική μυθοπλασία. 

Ναι, οι Άγριες Μέλισσες, ξύπνησε την όρεξη για ελληνική ποιοτική μυθοπλασία.

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όσους δούλεψαν σ' αυτή την σειρά!!! 

Πολλά ευχαριστώ για τις συγκλονιστικές ερμηνείες που μας προσφέρατε!!!

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ