2022-07-13 15:30:05
Φωτογραφία για ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου... Δείτε φωτογραφίες
Μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, πλημμυρισμένη από άρωμα και γεύση «Γλυκάνισου», έγινε η πρώτη ανάγνωση σεναρίου της νέας, δραματικής σειράς, που έρχεται στην οθόνη μας την ερχόμενη σεζόν, από τον ΣΚΑΪ. Την Τρίτη 12 Ιουλίου, στο Café Αμμωνίτες του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, η πρώτη συνάντηση των ηθοποιών και των συντελεστών της σειράς ήταν γεμάτη ανυπομονησία και ενθουσιασμό για το ξεκίνημα μιας συναρπαστικής ιστορίας.

Ο μεγάλος έρωτας που γεννιέται στη Λέσβο, ανάμεσα στον Στρατή και τη Ραζάν, ενός πλούσιου Μυτιληνιού και μας Σύριας πρόσφυγα, ξεδιπλώνεται μέσα από τις σελίδες του σεναριογράφου Γιώργου Κυρίτση και με τις πρώτες οδηγίες του σκηνοθέτη Σταύρου Ποταμάρη, όλοι οι ηθοποιοί της σειράς "γνώρισαν" τους χαρακτήρες, "μπήκαν" στους ρόλους και είναι έτοιμοι για το ταξίδι τους στον μαγικό κόσμο του «Γλυκάνισου». Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς σε Αθήνα και Λέσβο.

Μετά την ανάγνωση σεναρίου ακολούθησε χαλαρό γεύμα στον καταπράσινο κήπο του Natu Restaurant στην Κηφισιά, με τους ηθοποιούς, τους συντελεστές της παραγωγής και στελέχη του ΣΚΑΪ.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ