2022-07-29 17:00:07
Φωτογραφία για Σε νέα ώρα οι Αταίριαστοι! Το ανακοίνωσαν στο κλείσιμο της σεζόν.



Αυλαία έπεσε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το πρωί της Παρασκευής για τους «Αταίριαστους», με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές και να δίνουν ραντεβού για τα τέλη Αυγούστου.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους εσάς κυρίως, γιατί εμείς χωρίς εσάς δεν είμαστε τίποτα. Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που είναι πάντα εδώ μαζί μας. Αλλάζουμε ώρα. Η σεζόν θα μας βρει σε διαφορετική ώρα (δες εδώ) . Από τις 29 Αυγούστου πιθανότατα, θα δούμε. Αλλά την καινούργια σεζόν θα είμαστε σε διαφορετική ζώνη και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.

Θέλουμε να ευχηθούμε στους συναδέλφους που έφυγαν “καλή επιτυχία”. Διπλή “καλή επιτυχία” στους ανθρώπους τους καινούργιους που έρχονται εδώ και τριπλή “καλή επιτυχία σε εμάς”. Να έχουμε την υγειά μας. Να περάσετε καλά.

Και εμείς υποσχόμαστε την καινούργια χρονιά θα αλλάξουμε αρκετά πράγματα, πάντα όμως με το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση. Ευχαριστούμε πολύ, καλό καλοκαίρι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Κούτρας στο φινάλε της εκπομπής.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ