2022-08-01 14:51:53
Φωτογραφία για ΣΚΑΪ : Αναβαθμίζεται...

 





Χωρίς την Λένα Φλυτζάνη θα βγει την ερχόμενη σεζόν η εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον Σκαι. Η ίδια αποχαιρέτησε πριν από μια εβδομάδα τους τηλεθεατές της εκπομπης Σαββατοκύριακο Παρέα χωρις να αποκαλύψει τίποτα για το τηλεοπτικό της μέλλον.



Το ενημερωτικό μαγκαζίνο του σταθμού του Φαλήρου θα έχει από Σεπτέμβριο αντρική σφραγίδα καθώς αναλαμβάνουν ο Γιάννης Πιτταράς που επέστρεψε στο κανάλι από την ΕΡΤ και ο Γιώργος Γρηγοριάδης που πήρε μεταγραφή από τον Alpha!



Όσο για την Λένα Φλυτζάνη που στάθηκε με αξιοπρέπεια και κερδίζοντας τις εντυπώσεις, σύμφωνα με την Τίνα Μεσαροπουλου στο youfly.com ,παραμένει στον ΣΚΑΙ και στο διεθνές ρεπορτάζ που καλύπτει, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει και το μεσημεριανό δελτίο τα Σαββατοκύριακα ως παρουσιάστρια αυτή τη φορά.



Ωστόσο, η αναβάθμισης της προκαλεί αλλαγές στο εσωτερικό του καναλιού διότι ο Μαρκος Δειμεζης περιορίζεται στα δελτία της νοηματικής, γεγονός που προκαλεί την δυσαρέσκεια του δημοσιογράφου ο οποίος πέρα από την παρουσίαση των δελτίων εκτελεί και χρέη αρχισυντάκτη.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ