2022-08-04 14:24:30
Φωτογραφία για Συνάντηση Νασιακόπουλου – Κλιμακίου ΟΣΕ για νέα γέφυρα ΟΣΕ στη Χάλκη
Επιτόπιο έλεγχο στην στένωση του ρέματος της Χάλκης που δίνει πλημμυρικά φαινόμενα πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος με υψηλόβαθμο κλιμάκιο του ΟΣΕ.

 Η συγκεκριμένη επίσκεψη έγινε μετά την συνάντηση του Δημάρχου στο γραφείο του προέδρου του ΟΣΕ κυρίου Σπύρου Πατέρα προ τριμήνου στην Αθήνα. Το κλιμάκιο μετα την ανάλυση του προβλήματος από τον Δήμαρχο Αθανάσιο Νασιακόπουλο αντιλήφθηκε ότι πρέπει να γίνει άμεσα μελέτη για την αντικατάσταση της γέφυρας.

Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κιλελέρ τόνισε πως ‘’Βρίσκεται σε εξέλιξη στην εν λόγο περιοχή μεγάλο έργο καθαρισμού ρεμάτων σε συνεργασία με την περιφέρεια. Αφορά τόσο στον συγκεκριμένο ποταμό όσο και στους παραπόταμους που καταλήγουν σε αυτόν. Αυτό σημαίνει ότι σε ενδεχόμενη νεροποντή θα υπάρξει μεταφορά μεγάλου όγκου νερού και πολύ πιθανά εκ νέου σοβαρό πρόβλημα πλημμύρας της περιοχής και τον γύρω χωριών’’.

Το κλιμάκιο κατανόησε το θέμα και συμφωνήθηκε να υπάρξει νέα συνάντηση μέσα στο Σεπτέμβριο στο γραφείο του Προέδρου του ΟΣΕ στην Αθήνα, Προκειμένου να υπάρξει λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή με την άμεση εύρεση τρόπου εκκίνησης των διαδικασιών με την εκπόνηση μελέτης. Το κλιμάκιο αποτελούσαν οι κ.κ Χριστογιάννης Ευάγγελος Διευθυντής συντήρησης γραμμών, Οικονόμου Θωμάς μηχανικός και Γώγολος Αναστάσιος εργοδηγός από την Λάρισα. Παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Χατζηκωνσταντίνου.

larissapress.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ