2022-08-05 10:11:55
Φωτογραφία για 10 Εύκολες και οικονομικές ιδέες για το τραπέζι του Δεκαπενταύγουστου
Ξεχωριστοί, εύκολοι και ιδιαίτερα οικονομικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το γιορτινό τραπέζι, την ημέρα που δύσκολα στη χώρα μας θα βρει κανείς σπίτι που να μην διαθέτει έναν τουλάχιστον εορτάζοντα:)

Ασφαλώς όλες οι ιδέες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα καλοκαιρινό τραπέζι στον κήπο ή την αυλή σας, για κάθε περίσταση. 

Είδη σερβιρίσματος από τον ....μανάβη

Καρπούζια, πεπόνια, κολοκύθες αλλά και μικρότερου μεγέθους εποχιακά λαχανικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν πολύ ξεχωριστά ...είδη σερβιρίσματος. 

Αφαιρέστε το εσωτερικό τους και αν χρειάζεται, ανάλογα με το τι θα τοποθετήσετε, καλύψτε το με μεμβράνη τροφίμων πριν το γεμίσετε. 

Είναι ένας εξαιρετικός και πολύ φυσικός τρόπος για να αποκτήσει το τραπέζι σας ...χρώμα.

Ένα τραπέζι ...Ethnic

Πολύ καλοκαιρινό και χαρούμενο ύφος για να στρώσετε ένα τραπέζι πλημμυρισμένο με ...χρώμα. 


Θα το κάνετε με πολύχρωμα σερβίτσια ή υφάσματα, χρωματιστά κονσερβοκούτια με μικρά φυτά, γυάλινα πολύχρωμα βάζα και γενικά με κάθε είδους χρηστικα και διακοσμητικά αντικείμνα σε ζωηρά χρώματα.  

Δώστε χρώμα με ...χαρτί

Δημιουργείστε μια έντονα πολύχρωμη ατμόσφαιρα ακόμη και σε ένα τραπέζι στρωμένο με λευκό τραπεζομάντηλο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό ...χάρτινο ράνερ. 

Κόψτε κομμάτια από πολύχρωμα χαρτόνια ή διακοσμητικό χαρτί και απλώς κολλήστε τα με κόλλα στικ στον σχηματισμό που προτιμάτε. 

Πρόσθετα βοηθητικά τραπεζάκια

Δημιουργείστε με όποια αντικείμενα - επιφάνειες σας είναι πιο εύκολο μικρά βοηθητικά τραπέζια - πάγκους που είναι πάντα είναι ιδιαίτερα λειτουργικά και χρήσιμα σε συγκεντρώσεις ατόμων σε εξωτερικούς χώρους. 

Μεγάλες γλάστρες - κιούπια  μαζί με τα πιάτα τους ή μεγάλους δίσκους, ακόμη και το ...καρότσι του κήπου αν το καλύψετε με ένα ξύλο στο κατάλληλο μέγεθος, θα μετατραπούν σε πολύτιμο πρόσθετο χώρο για εσάς και τους καλεσμένους σας. 

Ένα βάζο ...καρπούζι

Ένα πολύ ξεχωριστό φυσικό ...ανθοδοχείο για τον στολισμό του τραπεζιού. 

Απλώς αδειάστε το εσωτερικό του καρπουζιού και τοποθετείστε ένα βάζο με λουλούδια ή μια μικρή γλάστρα με εποχιακά φυτά. 

Παγάκια ...κρασιού

Απλώς γεμίστε με το κρασί που θα σερβίρετε μερικές παγοθήκες και προσθέστε στα ποτήρια και μερικά παγάκια ...κρασιού.  

Με τον τρόπο αυτό το κρασί στα ποτήρια διατηρείται παγωμένο για περισσότερο χρόνο χωρίς να αλλοιώνεται η γεύση του, όπως συμβαίνει με τα παγάκια νερού.  

Χωνάκια παγωτού

Χρησιμοποιείστε μπισκοτένια χωνάκια παγωτού για να διακοσμήσετε με  πραγματικά ξεχωριστό τρόπο το καλοκαιρινό γιορτινό τραπέζι σας. 

Μετατρέψτε τα ...βαζάκια αφού πριν τα τοποθετήσετε σε γυάλινα βάζα ή ποτήρια με το κατάλληλο σχήμα-μέγεθος. 

Τοποθετείστε το κάθε μπουκετάκι λουλουδιών σε ένα μικρό πλαστικό σακουλάκι τροφίμων με λίγο νερό, δέστε στο επάνω μέρος με ένα λαστιχάκι και βάλτε τα μέσα στα χωνάκια. 

Πιο επαγγελματικές συνθέσεις τέτοιας μορφής σε χωνάκια ή κυπελάκια παγωτού από μπισκότο μπορούν να δημιουργηθούν τοποθετώντας στο εσωτερικό τους σφουγγάρι ανθοδετικής.  

Κοχύλια

Από τα πιο καλοκαιρινά φυσικά διακοσμητικά που μπορούν θαυμάσια να χρησιμοποιηθούν για στολισμό τραπεζιού. 

Δημιουργείστε με κοχύλια κρίκους για πετσέτες φαγητού, χρησιμοποιήστε τα σαν ...αλατοπίπερο ή απλώς σκορπίστε τα στην επιφάνεια του τραπεζιού. 

Σουβλάκια ...λαχανικών-φρούτων

Πολύ εντυπωσιακός και πρωτότυπος τρόπος για να σερβίρετε ορεκτικά με λαχανικά, τυρί, αλλαντικά κλπ αλλά και φρούτα. 

Περάστε τα υλικά μέσα σε ξύλινα καλαμάκια και φτιάξτε πολύχρωμα και πολύ ξεχωριστά ...σουβλάκια. 

Ειδικά τα φρούτα μπορούν επίσης να σερβιριστούν σε χωνάκια ή ξυλάκια παγωτού, ενώ με φέτες ή κομμάτια θα δημιουργήσετε πολύ ιδιαίτερα ...καραβάκια, απλώς καρφώνοντας πάνω στα κομμένα φρούτα μια οδοντογλυφίδα με ένα χαρτονένιο ...πανί. 

Η πιο καλοκαιρινή πετσέτα

Το απόλυτο ...σύμβολο του καλοκαιριού και με πολύ απλό τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακές πετσέτες με όψη καρπουζιού. 

Θα χρειαστείτε μόνο κόκκινες και πράσινες χαρτοπετσέτες και μερικά ...κουκούτσια  από καρπούζι. Δείτε εδώ πως ακριβώς θα τις φτιάξετε. 
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ