2022-08-28 13:00:07
Φωτογραφία για Η Νάνσυ Νικολαΐδου για τη συνεργασία με τη Μενεγάκη: Αααχ ρε Ελένη...
Με μία λιτή ανάρτησή της την οποία συνόδευε με μία φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, η Νάνσυ Νικολαΐδου η οποία πέρασε αρκετά δύσκολα τα τελευταία δύο χρόνια  θέλησε να βροντοφωνάξει αυτή την τόσο ευχάριστη εξέλιξη στην επαγγελματική της ζωή.

Όπως τονίζει στην ανάρτησή της με την οποία ουσιαστικά ανακοινώνει και εκείνη επισήμως τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, οι δύο γυναίκες γνωρίζονται από το 1998 όμως τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να συνεργαστούν. Και όπως τονίζει με νόημα η Νάνσυ Νικολαΐδου στην ανάρτησή της, είναι ένα όνειρο που βγήκε αληθινό. Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε στην ανάρτησή της:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο βασανιστήριο να θες να ουρλιάξεις από χαρά και να πρέπει να ουρλιάζεις... από μέσα σου!!! Μετά από δυο μήνες (ήταν τέλη Ιουνίου όταν δώσαμε τα χέρια) επιτέλους μπορώ να ουρλιάξω από χαρά και να μην με νοιάζει ποιοι μπορεί να με ακούσουν... Επιτέλους επιστρέφω στη δουλειά μου που τόσο αγαπώ και που μου είχε λείψει αφόρητα.

Η χαρά που έχω, όμως, είναι διπλή γιατί επιστρέφω στο πλευρό της... Ελένης! Της Ελένης που όπως και να το κάνουμε, πέρα από το γεγονός ότι η γυναίκα είναι ένας ζωντανός μύθος και μια τηλεοπτική κατηγορία από μόνη της, όποιος συνεργάζεται μαζί της είναι σαν... να αλλάζει πίστα!!! Να, λοιπόν, που από το 1998 που γνωριζόμαστε, τώρα έφτασε η στιγμή να συνεργαστούμε και σκέφτομαι... Να που και τα όνειρα καμιά φορά γίνονται πραγματικότητα. Αααχ ρε Ελένη».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ