2022-08-28 15:30:04
Φωτογραφία για «Φλόγα και άνεμος»: Κυκλοφόρησε το trailer της νέας σειράς εποχής της ΕΡΤ - Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

Κυκλοφόρησε το trailer από τη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ «Φλόγα και Άνεμος» και έδωσε στους τηλεθεατές μία μικρή γεύση από όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουν, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης.

Η τηλεοπτική σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου για τη ζωή της μεγάλης ηθοποιού Κυβέλης Αδριανού και στον πολυκύμαντο έρωτά της με τον Γεώργιο Παπανδρέου. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 22:00 και κάθε Σάββατο  οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ1 θα παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της σειράς, η οποία θα παραουσιάζεται στο εξής σε εβδομαδιαία βάση.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει η Ρέινα Εσκενάζυ, ενώ η παραγωγή είναι της Red Line Production. Το σενάριο που ακολουθεί κατά βήμα το μυθιστόρημα είναι διασκευασμένο από την Ρένα Ρίγγα, σε επιμέλεια της Μαρίας Αθήνη, υπό τη συνεργασία και του ίδιου του συγγραφέα.

Σημαντικοί ηθοποιοί απαρτίζουν το καστ αναμεσά τους ο Δημήτρης Καταλειφός, η Θέμιδα Μπαζάκα, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Λένα Παπαληγούρα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Αναστάσης Ροϊλός, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Δημήτρης Σαμόλης, η Μαρία Παπαφωτίου, ο Γιώργος Τριανταφυλλλίδης, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, η Εύα Σιμάτου, η Δωροθέα Μερκούρη και πολλοί ακόμα γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μασούρας, ο μόνος...επιζών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μασούρας, ο μόνος...επιζών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ