2022-09-11 00:50:45
Φωτογραφία για Διακοσμήσεις με Πράσινο και Πορτοκαλί
Ζεστός και ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός συνδυασμός για τον χώρο του καθιστικού, της κρεβατοκάμαρας αλλά και κάθε χώρο του σπιτιού.

Το  "μοίρασμα" των αποχρώσεων ακόμη και μόνο σε υφασμάτινα στοιχεία ενός χώρου αρκεί για να δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, ενώ φυσικά τόσο το Πράσινο όσο και το Πορτοκαλί μπορούν να χρησιμοποιηθούν επιλεκτικά και σε κάποια σημεία των τοίχων.

Τόσοι οι τόνοι του σκούρου πράσινου, του λαδί, του κεραμιδί όσο και το έντονο πορτοκαλί, το πράσινο βεραμάν αλλά και το πετρόλ είναι οι πιο εντυπωσιακοί για συνδυασμούς σε αυτή την χρωματική παλέτα, ενώ οι φυσικές αποχρώσεις του ξύλου σε έπιπλα-αντικείμενα και πάτωμα, τα φυτά εσωτερικού χώρου, το μπεζ-λευκό και λεπτομέρειες σε μπλε, κίτρινο, καφέ ή γκρι μπορούν να συμπληρώσουν ιδανικά την διχρωμία πορτοκαλί-πράσινο, ανάλογα με το πόσο έντονο ή πιο διακριτικά πολύχρωμο επιθυμείτε το αποτέλεσμα. 

Εκτός όλων των άλλων πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους συνδυασμούς του Boho στυλ και σε χώρους διακοσμημένους στο συγκεκριμένο ύφος πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα προσφέρει και η ανάμειξη διοφορετικών τόνων πράσινου και πορτοκαλί στον ίδιο χώρο. 

50+ Διακοσμήσεις σε Πορτοκαλί αποχρώσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ