2022-09-22 07:52:46
Φωτογραφία για Απλή διακόσμηση και πρακτική διαμόρφωση σε 38τμ

Ο διαχωρισμός του χώρου ύπνου είναι το σημαντικότερο πρόβλημα σε γκαρσονιέρες ή και μεγαλύτερα διαμερίσματα που διαθέτουν έναν ενιαίο χώρο για όλες τις χρήσεις. 

Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα μόλις 38τμ έχει χρησιμοποιηθεί ένα γυάλινο σταθερό πάνελ, ενώ όποτε είναι απαραίτητο η κουρτίνα απομονώνει οπτικά πλήρως το σημείο του κρεβατιού, χωρίς να εμποδίζει το φυσικό φως να εισέρχεται και στο υπόλοιπο σπίτι. 



Με τον τρόπο έχουν διαμορφωθεί άνετοι χώροι καθιστικού - κουζίνας και τραπεζαρίας, ενώ σε μια γωνιά έχει εξοικονομηθεί χώρος και για ένα μικρό γραφείο. 

Το λευκό - υπόλευκο και οι παλ αποχρώσεις, η αξιοποίηση του συνολικού ύψους για τοποθέτηση ντουλαπιών - ραφιών και η χρήση επίπλων μικρού όγκου είναι τα στοιχεία που έχουν χρησιμοποιηθεί ώστε ο χώρος να είναι απόλυτα λειτουργικός και καθόλου "ασφυκτικός" οπτικά.

Μια διαμόρφωση ιδανική, εκτός των άλλων, για φοιτητικά όπως και ενοικιάζομενα σπίτια, που δημιουργεί ένα πολύ πιο άνετο σύνολο και πιο όμορφο οπτικά σε σχέση με τον διαχωρισμό των χώρων με τοίχο.  

https://historiskahem.se/


soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ