2022-10-07 08:31:49
Φωτογραφία για Google Fiber ΜΕ ταχύτητα λήψης 20 Gbps ενώ υπόσχεται ταχύτητες στα 100 Gbps



 Το Google Fiber διαφημίζει μια δοκιμή που κατάφερε ταχύτητα λήψης 20 Gbps σε ένα σπίτι στο Κάνσας Σίτι, αποκαλώντας το ορόσημο στην πορεία για την προσφορά συμμετρικού Διαδικτύου ταχύτητας 100 Gbps. Η εταιρεία είπε ότι θα προσφέρει επίσης νέα επίπεδα πολλαπλών gigabit στο εγγύς μέλλον.



«Μας ρωτούσαν «ποιος χρειάζεται ταχύτητα gigabit;» Σήμερα δεν είναι πλέον θέμα», έγραψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Google Fiber, Dinni Jain, σε μια ανάρτηση στο blog χθες. "Κάθε μεγάλος πάροχος στις ΗΠΑ φαίνεται ότι έχει καταλάβει ότι οδεύουμε στην εποχή των ταχύτητων gigabit και πλέον ορισμένοι πάροχοι προσφέρουν ήδη προϊόντα με ταχύτητες 2, 5, 8, ακόμη και 10 Gig."

Το τμήμα Alphabet άρχισε πρόσφατα να πουλά ταχύτητες λήψης 2Gbps με upload 1Gbps για 100$, παράλληλα με τη μακροχρόνια προσφορά του για συμμετρικές ταχύτητες 1Gbps για 70$ το μήνα. "Τους επόμενους μήνες, θα έχουμε ανακοινώσεις για να επεκτείνουμε δραματικά τα επίπεδα πολλών gigabit. Αυτά θα είναι κρίσιμα ορόσημα στο ταξίδι μας προς το συμμετρικό Διαδίκτυο 100 Gig", έγραψε ο Jain.

Το Google Fiber είναι "πιο κοντά από ό,τι νομίζετε" σε αυτόν τον στόχο, έγραψε ο Jain. "Αυτό το μήνα, μεταφέραμε τις δοκιμές μας από το εργαστήριο και στο σπίτι, ξεκινώντας με τον πρώτο έμπιστο δοκιμαστή μας, τον Nick Saporito, τον Επικεφαλή Εμπορικής Στρατηγικής για το GFiber." Ο Jain έδωσε ένα στιγμιότυπο οθόνης από μια δοκιμή στο σπίτι του Saporito στο Κάνσας Σίτι που δείχνει ταχύτητες λήψης 20,2 Gbps:

 

 

Το στιγμιότυπο οθόνης δεν εμφανίζει ταχύτητες upload. Ενώ το Google Fiber πέτυχε αυτές τις ταχύτητες μόνο σε δοκιμές, ο δημοτικός πάροχος ευρυζωνικής σύνδεσης EPB στο Chattanooga του Tennessee, κυκλοφόρησε πρόσφατα μια συμμετρική υπηρεσία 25 Gbps. Ωστόσο, κοστίζει 1.500 $ το μήνα για οικιακούς πελάτες και 12.500 $ το μήνα για επαγγελματίες πελάτες.



 Πηγή

Φωτογραφία: Getty Images | Tetra Images

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ