2022-10-11 18:32:40
Φωτογραφία για Κατατέθηκε αγωγή εναντίον του Survivor ...
Νομικά εναντίον της Acun Medya και του παραγωγού του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί στράφηκε η Σοφία Μαργαρίτη, όπως έκανε γνωστό τη Δευτέρας μέσω της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

«Η αγωγή κατατέθηκε, περιμένουμε μέσα στο επόμενο διάστημα να συζητηθεί. Το ποσό που ζητάει για ηθική βλάβη και παραμόρφωση είναι 200.000 ευρώ. Περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν τα δικαστήρια. Όταν μπαίνει κάποιος παίκτης στο Survivor τον βάζουν να υπογράψει μια σύμβαση που είναι άκρως καταχρηστική σε όλους τους όρους. Ότι δε φέρει καμία ευθύνη η παραγωγή για τίποτα. Αυτό τους βάζουν και υπογράφουν. Αυτό είναι καταχρηστικό. Οι όροι αναγράφονται στο συμβόλαιο αναλυτικά. Το υπογράφουν μεν, αλλά είναι καταχρηστικό. Ο νόμος υπερτερεί της υπογραφής.

Εγώ αυτό που θέλω να εξηγήσω είναι η καταχρηστικότητα των όρων του συμβολαίου. Δεν έλαβε τη φροντίδα που έπρεπε και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται. Για μια εβδομάδα, που αυτό ήταν καταστροφικό για την υγεία της. Της έχει αφήσει βλάβη, δε μπορεί να περπατήσει τώρα. Έκανε αρκετές επεμβάσεις και συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς στα νοσοκομεία. Πάρα πολλά έξοδα.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ