2022-10-18 00:41:51
Φωτογραφία για Θυμήθηκαν -ξανά- πως θα έρθουν νύχτα ..
Σειρά του Ομερ Τσελικ να επαναλάβει τις γνωστές απειλές περί "νύχτας που θα έρθουν" κλπ..

Το αφήγημα αφορά φυσικά το εσωτερικό ακροατήριο της Τουρκίας και κακώς δίνεται τόση δημοσιότητα στ ελληνικά μμε

Στο θέμα της «στρατιωτικοποίηση των νησιών», επανήλθε με νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ.

«Κάποιοι πάνε εκεί και ανάβουν ψησταριές, άλλοι κάνουν δηλώσεις εναντίον της Τουρκίας και η αντιπολίτευση στην Ελλάδα λέει: “Μετατρέψατε την Ελλάδα σε στρατιωτική βάση άλλων χωρών”», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Λες και η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήρθε να ιδιωτικοποιήσει την Ελλάδα. Μιλάει σαν κυβερνήτης μια πολιτείας άλλης χώρας».

Στην Ελλάδα, η αντιπολίτευση λέει «Μετατρέψατε ολόκληρη την Ελλάδα σε βάση άλλων κρατών». Πιθανώς καμία άλλη κυβέρνηση δεν ήρθε να πει ότι έχουν εξαρτήσει το μέλλον της χώρας τους από άλλες χώρες. Ο Μητσοτάκης μιλάει σαν κυβερνήτης πολιτείας άλλου κράτους», ανέφερε ο Ομέρ Τσελίκ μετά συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ.


«Εμείς λέμε ότι αυτά τα ζητήματα μπορούν να λυθούν με διπλωματία, ενώ υιοθετούν εχθρική στάση κατά της Τουρκίας λέγοντας ότι έχουμε λάβει την υποστήριξη δυτικών χωρών, αγοράζουμε τεθωρακισμένα οχήματα και αεροπλάνα από αυτές», πρόσθεσε.

Κάποιος θέλει να παρασύρει την Ελλάδα σε μια περιπέτεια. Η Τουρκία έχει πολύ ισχυρή διπλωματία. Εάν δείξετε επιθετικότητα, μπαίνει στο παιχνίδι το λογισμικό «μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ». Ο πιο ασφαλής συνομιλητής είναι η Τουρκία, πρόσθεσε ο Τσελίκ.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν πρόκειται να τολμήσουν να "έρθουν" ούτε νύχτα, ούτε μέρα καθώς γνωρίζουν πως η Ελλάδα ούτε Λιβύη είναι,ούτε Συρία ούτε Ιράκ όπου ο Τουρκικός στρατός επεμβαίνει σχεδόν  ανενόχλητος σκορπίζοντας "υπερηφάνεια" στο εσωτερικό.

Οποιαδηποτε στρατιωτική κίνηση εναντίον της Ελλάδας μπορεί μεν να προκαλεσει μεγάλη ζημιά στη χώρα ,αλλά δε θα μείνει εκεί το όποιο γεγονός.Η γειτονική χώρα θα λάβει άμεση συντριπτική πολυεπίπεδη απάντηση  κι αυτό ειναι κάτι που η Τουρκία το γνωρίζει πολύ καλά.Πάρα τα όσα λέγονται (προεκλογικά),δεν πρόκειται ποτέ να το ρισκάρει..
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ